[]

boşuna yaşıyor gibiyim

gerçek anlamda çok boş bir hayatımın olduğunu düşünüyorum. sabah kalk. işlere yoğunlaş. akşam uyu. arada bir arkadaşlarla takıl. 5 yıldır hiç aşık olmadım. kız arkadaşlarım oldu ama hepsi takılmacaydı.

şuan düşünüyorum. birazdan uyucam. yarın uyanıp yine aynı şeyleri yapcam. bir ev aldım. 27 yaşında erkeğim. mutlu değilim açıkcası. bilmiyorum yani. maddi olarak iyi durumdayım çok şükür. kimseye borcum yok. bu kadar.

sizler ne durumdasınız? birileri bi yerde dünya için bir şeyler yapıyor. dünyada çok güzel şeyler de olyor çok kötü şeyler de ama bizim durum ne onu anlamadım.

napıyım ben? bazen düşünüyorum intihar edenleri filan. o kararı vermek çok garip bir şey. yani gerçekten evden kendini bir yerden aşağı atmak için çıkıyor olmak çok ürpertici. ben o kafada değilim elbette. sonra diyorum bu insanları hayata bağlayan bir şey yok. mesela evlilik. kötü bile olsa seni bir şeye bağlıyor. sorumluluk sahibi oluyosun. çocuk da varsa yine bi hareketlilik oluyor. kafam karışık biraz.

sizler nasılsınız? iyi misiniz?

 
herkes aynı, raad ol


  • Sarix  (24.01.15 22:36:16) 
30lu yaş depresyonu gibi birşey bu. varoluşçu bunalıma benziyor. bende de aynısı var ve geçmiyor gibi.

yapılacak bir şey de yok aslında. bir kere bu gerçeğin farkına vardığın zaman kolayca geri dönülmüyor çünkü. 6.45'in bir lafı var; "ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki?"

eksisozluk.com
  • thracian  (24.01.15 22:37:51) 
  • altiustuatom  (24.01.15 22:43:07) 
Haci kendine ve baskalarina buyuk manalar ekleme kafan raat oluyo problem falan kalmiyo ne zamanki kendini karsilartiriyon biri ile problem cikiyo, tatil rahatliginda takil hep, mis...


  • selam  (24.01.15 22:43:44) 
anlamlı bir ilişki yap. sevgilisizlik boslugu. tanrım.


  • fransizkalanadam  (24.01.15 22:48:54) 
bizim durum selçuk şahin. bir şekilde takımdan ayrılamamaya bakıcaz. fırsatını bulunca iki ter atarız. 1-2 maçta maçın adamı olmaya yaklaşırız falan böyle biter kariyer.


  • istege bagli sigortasiz  (24.01.15 22:54:01) 
23 yaşındayım. haziranda mezun oldum. işsizim. iş bulmaya niyetim yok. doktora yapmak istiyorum, hırsım yok. anlamlı bir ilişkim var ama birbirimizi çok yıprattık, toparlayamıyorum bazen. babamla aynı evde yaşamamıza rağmen konuşmuyoruz. olan potansiyelimi değerlendirmediğim için 3-5 seneye başımı taşlara vurcağımı biliyorum. ama hiçbir amacım yok, intihar etmeme sebebim arkada kalanlar üzülmesin.

kısaca yalnız değilsiniz, hayat çok boktan ve evet boşuna yaşıyoruz çoğumuz.
  • malwethiel  (24.01.15 22:58:45) 
daha ne olacagidi. altı üstü hayat bu zaten.


  • jaygatsby  (24.01.15 23:05:47) 
yaş 28 iş yok. diploma yok. aşk yok. sevgili yok. para yok. araba yok :D dipteyim fakat aklıma intihar hiç gelmedi dostum.


  • tirt star  (24.01.15 23:06:10) 
benim aklıma da intihar gelmedi. saçma buluyorum dicem ama intihar edenlere ayıp olacak o kafaya erişemedim belki henüz bilmiyorum.

sevgisizlik olabilir. çünkü en son 5 sene önce aşıktım ve 5 senedir kimseyle ciddi olarak bir ilişkiye başlamadım.

ailem diretiyor evlen evlen diye ama ben hazır değilim şuan için. eskisi gibi de değilim. mesela trip çekemiyorum. anlayışsız insanlara tahammülüm hiç yok. daha sinirli bir tip oldum. sürecimi gözlemleyebiliyorum.

belki de evlenmeliyim bilmiyorum. cinsellik olarak açlığım yok. sevgi konusunda açlık var. ama işin garip tarafı kendimle alakalı değil. mesela bir kadına aşık olmak. bir kadını sevmek olabilir. başka birine değer vermek. neyse kafam karışık biraz. uyuyunca düzelir inşallah.
  • nemo problemo  (24.01.15 23:22:14) 
herşeyin sebebi duygusal bosluk dostum. kendinde biliyorsun. güzel bir sevgililik olmadıkça insan yarım kalır. bosluk olur. her seferinde dönüp dolasıp buna geliyor bunu fark ediyorum. bunu tatmin etmedikçe geçmeyecek.


  • fransizkalanadam  (24.01.15 23:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.