[]

Tanımadığınız İnsanlarla Konuşmak

Tanıdığım bir kişi var,kimseyi tanımadığı bir ortama salsan 40 dakika sonra bir çok kişiyle muhabbeti kurmuş halde bulursun kendisini. Bu şekilde çok sağlam network kurup bir sürü insan tanıyor ki hepsiyle de yüzeysel değil oldukça muhabbetli biçimde konuşuyor.İnsanlar kendisinden baymıyorlar da. Misal adam metroya biniyor, yanındakiyle muhabbete sarıyor ama konuşma bittiğinde kendisi de yanındaki de gülümseyerek ayrılıyor, hatta sağdan soldan muhabbete atlayanlar dahi oluyor. Çok özeniyorum kendisine.
Aranızda böyle biri var mı? Nasıl olunuyor böyle?

Bir de bana bakarsak, asansör kapısının önünde biri bekliyorsa merdiven tercih eden, zorunda kalmadıkça nedense kimselerle pek konuşmayan bir insanım.

Bahsettiğim kişi gibi biri olabilmek için tavsiyeleriniz varsa süper olur.

 
Berbere gittiginde dikkat et, berber nasil söze basliyor, insanlarin tipine göre nasil muhabbet konusu seçiyor vs.

Suradan da baslayabilirsin : #896254
  • pinocchio  (24.01.15 22:27:38 ~ 22:29:27) 
ben de senin gibiyim. tamamen yapı meselesi olduğunu düşünüyorum. zorlamayla olmuyor gibi. olsa da kısa süreli oluyor benim, özüme dönmek istiyorum hemen.


  • cinsi kisi  (24.01.15 22:30:06) 
bahsettigin adam benim. ama yari yariya. cok guzel muhabbet kurarim ama sonra o adamla ikinci defa gorusmek( caps )sevmiyorum( caps sonu)

bu tip insanlar yay burcu sozlukten suna bak jack of all trades master of none.

bu olayin en guzel tarafi insanlar senin hicbir kotu yanini gormedigi icin seni cok uber muhtesem biri zannediyorlar hele ki onlarin ilgi duydugu alan hakkinda az bucuk ufak ama sadece ustalarin bildigi ayrintilari bilip bunlari araya sikistirirsan sana bayilirlar bence buna calis. bir tenis hocasina liu ile serena arasindaki mactan bahsettim bir de kedi bagirsagi markadan bahsedince falan cok sasirmisti. tamam bir spesifik ayrinti degil ama begenmsti. oradan muahbbet kurduk
  • charlotte blanc  (24.01.15 22:30:09 ~ 22:31:53) 
sürekli 4 bira kafasında dolaş.


  • istege bagli sigortasiz  (24.01.15 22:30:14) 
Bu sonradan olunabilecek bir şey değil, yaratılış meselesi. Benim de bir arkadaş var böyle, gözlemlenebilir belli bir sırrı yok. Doğaçlama takılıyor. Mesela ben senelerce ders alsam da bu arkadaş gibi olamam. O da benim gibi olamaz. Bunlar hep mizaç.


  • mountaincat  (24.01.15 22:31:56) 
Utanma cekinme yabancilik cekmiyor bazilari gicik oluyom ben yapamadigim icin


  • selam  (24.01.15 22:36:16) 
Bence bi kocluk egitimi isini cozer..


  • selam  (24.01.15 22:37:10) 
Bircok seyin yaninda en temel olarak insanlari sevmek gerekiyor sanirim onun icin.


  • f_d  (24.01.15 22:52:03) 
"Shyness has a strange element of narcissism, a belief that how we look, how we perform, is truly important to other people" diye bir söz var. reddedilme, beğenilmeme korkuları buna sebep diye düşünüyorum. oysa hepimiz insanız kimse birbirinden üstün değil. tabi bunu siz böyle olmayı sevmediğinizi söylediğiniz için söylüyorum. aksi taktirde az konuşan birisi olmak da gayet normal bence.


  • fearisthemindkiller  (24.01.15 23:54:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.