[]

bu bisiklet sizce de çok iyi değil mi?

marka/fiyat olarak. özelliklerini anlamıyorum kahretsin ki.
bir inceler misiniz?

www.bikeandoutdoor.com

 
hangi pisiklet?


  • jaygatsby  (24.01.15 21:50:43) 
Hangi Bisiklet ? (Atilla Ilhan'in yeni kitabi).


  • pinocchio  (24.01.15 21:51:20) 
eheh maile eklemeyi unutmak gibi olmuş. ekledim canım duyurucu canlarım:)


  • hede hodo  (24.01.15 21:53:35) 
marka/fiyat diye bir kıstas olmaz. model/fiyat olur donanımına göre.
çoğu markanın alt seviye modelleri de üst seviye modelleri de olur.
bisikleti göremiyoruz, net yorum yapamıyoruz...
  • ucan spagetticanavari  (24.01.15 21:53:47) 
ekledim linki yav


  • hede hodo  (24.01.15 21:55:28) 
Bu yaris bisikleti. Bir bindin mi 150-200 km. yapmadan inmek yok. Ona göre.


  • pinocchio  (24.01.15 21:55:49) 
günlük kullanım için o kadar uygun değil panps sürekli asfalt üzerinde olacaksan belki. onun dışında fiyatı normal, düşük de yüksek de değil.


  • Sarix  (24.01.15 21:56:42) 
@pinocchio
evet evet. istediğim yol bisikleti zaten. işte bütceye göre markalar değişiyor. bu acıdan da sizlerden yardım istiyorum:)

  • hede hodo  (24.01.15 21:57:31) 
vitesleri şimdi claris serisi olarak geçen seviyede, eski seri dışı alt seviye bir set. ön aktarıcısı sora.
frenleri net kötü, vitesleri kötü, jantları kötü

kısacası eğer bu haliyle sürekli kullanmayı düşünüyorsan alt seviye bir bisiklet olduğunu bil, marka sadece kadrosunun markası. donanım performansı etkileyecek kısmı alt seviyede.
kadro ne zaman önemlidir? donanımı zaten alabildiğine iyidir, kadrodan sağlanacak ufak farklar dahi önemlidir o zaman kadro dikkate değer olur.
bu bisikletin kadrosu da karbon değil, üst düzey değil. ortalama alüminyum bir kadro, fazlası değil.

yavaş yavaş, parça parça üstüne koyup yükselteceksen alınabilir yine. fiyatına göre bakarsan sıradan. çok kötü değil ama bu fiyata kaçırma denecek süper bir bisiklet de değil.
  • ucan spagetticanavari  (24.01.15 22:01:21) 
kısaca şunu yazayım, karbon kadrolu, ultegra üstü grup setli, 7kg olsun, 7,5kg olsun diye uğraşıp titanyum vida filan gibi ince detaylara kadar dikkat edip toplayacağın bir bisiklet olmadıkça kadro markasını o kadar önemseme.

sabit hareketsiz parça değil, jant göbeklerinin akıcılığı, aynakol göbeğinin akıcılığı, çekiş sisteminin hafifliği vs. önemli olanlar ilk etapta.
bak, en iyi donanımı aynı fiyata hangi marka veriyorsa onu al, ya da aynı donanım hangisinde ucuzsa git al. bu kadar basit. parçaları incele.
  • ucan spagetticanavari  (24.01.15 22:04:19) 
@ucan spagetticanavar
peki bunun yerine şuna bak derseniz o ne olur?

  • hede hodo  (24.01.15 22:04:59) 
Bende satılık carraro race 032 var 6 aylık. Bundan hem kardo hem vites sistemi olarak 2 gömlek üst, lastik olarak 4 gömlek üsttedir. İlgilenirsen pm atabilirsin.


  • Tears of Devil  (24.01.15 22:39:01) 
seni ucan spagetticanavari ile basbasa birakiyorum ; anliyor bu islerden. sen de, istersen, bir link koyma olayina biraz daha derinden takil.


  • pinocchio  (24.01.15 22:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.