Giriş
(5)

oyunun adını bulamıyorum lutfen yardım edin :)

delimavi
bir oyun vardı arkadaşlar boyle mutfakta mutfak eşyaları ile felan geçiyordu bir bolumu. cay fincanı bile oynadığımız karakterden buyuk. ocağın ustunden gecerken ateşe değmeden geçmeye çalışıyorduk lavaboda yahut tabakların arasında dolanıyorduk. hatta 2 kişilik bir oyundu yanılmıyorsam. aşağıdaki
bir oyun vardı arkadaşlar boyle mutfakta mutfak eşyaları ile felan geçiyordu bir bolumu. cay fincanı bile oynadığımız karakterden buyuk. ocağın ustunden gecerken ateşe değmeden geçmeye çalışıyorduk lavaboda yahut tabakların arasında dolanıyorduk. hatta 2 kişilik bir oyundu yanılmıyorsam. aşağıdaki linkteki oyuna cok ama cok benziyor hatta ilk bas o sandım ama değilmiş. aklımda kalanlar ise batman robin v.s. idi karakterler sanırım ama video'lara baktım bulamadım. sanırsam internette aramayı cok iyi bilmiyorum :( sizden ricam buna benzer bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? simdiden cok ama cok teşekkür ederim desteğiniz için. uzun zamandır ara ara aklıma geldikçe arıyorum buradan ümitliyim :) link : alkislarlayasiyorum.com (1:25 itibari ile dediğim sahnelere yakın sahneleri göreceksiniz)
0
delimavi
(24.01.15)
oyun bu zaten ama senin dediğin batman'li versiyonu.

hatta anlattığın kısım: www.youtube.com
0
ufukcel
(24.01.15)
cook ama cook teşekkür ederim emeğinize ve ilginize :))) elinize sağlık.
hatta bana linkteki oyunun yakın gelmesi de demek ki aynı oyunun karakterlerinin farklı, kalan herseyin aynı sadece isminin farklı olmasıymış. batman diye doğru hatırlıyormuşum. hatta batman ve bu tarz bi oyun ne alaka demiştim o zamanlar. tekrar cok teşekkürler.
0
🌸delimavi
(25.01.15)
Chip and dale idi bu oyunun aslı. Çok da severdim.
0
kullanıcı adı
(25.01.15)
chip and dale orijinal oyun demek ki diğer oyunlar ondan esinlenildi bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için.
0
🌸delimavi
(25.01.15)
evet ben de atarilerde cok adaptör ısınması sorunu yasadım. her çocuk gibi sınırları zorlayarak oynadığımız için :) simdi de bataryaların ısınması sorunu ile devam ediyoruz :)
0
🌸delimavi
(25.01.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.