[]

Diesel Outlet..??

Arkadaşlar İzmir'de yaşıyorum hanidir bir Diesel kotum olsun isterim geçenlerde bir arkadaş Aydın-Selçuk yolunda Dİesel outleti varmış dedi biraz google aramasından sonra outletin varlıgını doğruladım fakat çevremde gidip gören alış veriş yapan yok.Bileniniz gidip brşeyler alanınız varmı fiyatlar nasıl bedene göre kot bulmak çokmu zor outlete düşen kotlar çokmu cırt yaktıgımız benzine degermi?? soruların hepsine olmasada bir bölümüne cevap verseniz bile yeter.Sağlıcakla kalın.




 
Ben bugün Adidas ın bi mağazasında diesel kot sattığını gördüm çok şaşırdım sizin ordakiler de öyle midir bilmiyorum ama uğramakta fayda var..

ayrıca kotlara gelince oldum olası diesel in hiç bi kotunu beğenmemişimdir ve 200tl nin altında kotu yok o paraya yada biraz daha fazlasına 10 numara boss kotlar var tavsiye ederim..
  • zozjotejmnk  (13.08.09 04:20:55) 
Selçuk Söke yolunda selçuktan 5 km ilerde diesel outlet magazası var. yaklaşık 10 gün sonra indirime giricekler diye tahmin ediyorum. KESINLIKLE ugra 100-150 milyon arası orjinal diesel kot bulabilirsin. Bunun yanında tshirtler kazaklar cabası gerçekten çok ucuz eski sezon malları özellikle. Ben Pardesü kapatmıştım 45 milyona orjinal fiyat 700 milyon 1 tane kalmış ellerinde üstüme tam oturdu. Direk aldım =)


  • viperbilal  (13.08.09 05:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.