[]

ipad air 2 sarj edememe

evet. ipad air 2 aldım ve kutusundan tablet dışında sarj kablosu ve 10w güç adaptörü çıktı. fakat: oi61.tinypic.com

resimde de görüldüğü gibi, güç adaptörünün uçları hem yuvarlak değil hem de aralarındaki mesafe, bir fişin prize girmesi için gereken mesafeden çok daha az. sadece usb çıkışlı sarj kablosuyla sarj edeyim desem onu da yapamıyorum çünkü mac book gibi apple ürünü olan bilgisayarların usb girişini kabul ediyor sadece ürün.

kutudan başka bir alet edavat da çıkmadı. extradan bi parça daha mı almam gerekiyor? ne yapmam gerekiyor ipadimi sarj etmek için yardımcı olabilir misiniz?

 
merhaba.

hemen bimeks, vatan bilgisayar, teknosa vs. tipi yerlere gidip elinizdeki orjinal adaptörü göstererek buna uygun "çevirici" istiyorum diyorsunuz. 5-10 tl arasında bir tane alıp çıkıyorsunuz :)
  • uygarozdemir  (24.01.15 12:10:11) 
evet şundan lazım size
(git: www.sanalpazar.com)

  • greenplease  (24.01.15 12:10:31) 
bilgi için sağolun. yurt dışından almıştım ama böyle bi sorun çıkacağını düşünmemiştim. şu anda bulunduğum yerde vatan bilg teknosa tarzı mağazalar da yok. internetten sipariş etsem bi fark olur mu dersiniz?


  • bulk density  (24.01.15 12:32:17) 
greenpleasenin dediği gibi bişi lazım değil. onların ucu çıkıyor. şundan lazım size: ww.dealwinwin.com

internetten alsanız da olur. usb'den şarj olmuyor gösterir ama öye de oluyor. uzun süre şarj etmeniz lazım sadece.
  • gurur  (24.01.15 14:07:00) 
greenplease'nin paylaştığı ürünü nereden alırsanız alın fark etmez. hatta basit bir telefoncuda bile olabilir. amerika'dan gelen cihazların tümünün şarj aleti zaten bu şekilde. o yüzden yagın bir durum bu.


  • himmet dayi  (24.01.15 14:12:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.