[]

Yanak kılları

Direkt erkeklere bu soru. Yanak kıllarını nasıl alıyorsunuz? Berberde aldırıyorum ağda ile ama sanki pek sağlıklı değil gibime geliyor. Ucuz malzemeymiş gibi. Evde bu işi yapanınız var mı?
Ayrıca derdimi sey edeyim töbe töbe



 
sir ağda kullanıyorum hocam ben arada sırada. fazla olmadığı için iyi oluo. biraz zahmetli ama ben hiç sevmediğimden zor olmuo. bu makine falan var onlardan sakın alma bu arada. ev arkadaşım aldı 4e katladı kılları desem yalan olmaz. her hafta almaya başaldı nedense. biraz altın günü muahbbetine döndü ama durum böle valla. üni son sınıgım kızıl bayanlara selam ederim.


  • abyuksuet  (23.01.15 22:52:35) 
sir ya da iple aldırıyorum. evde makine ile alma sertleşiyor iyice.


  • oku oku yazar ol  (23.01.15 22:55:02) 
Hep epilasyon muhabbeti dinicek değiliz ya, bu gece de hanımlar bizim kıl muhabbetimizi çeksin. Cımbız +1


  • okumayi sevmeyen okur  (23.01.15 23:01:33) 
Ben makine ile alıyorum. Lakin sen onları ister jiletle al ister ağdayla ister makineyle, teknik olarak çok şey fark etmiyor. Jiletle almak daha çok çıkmasına veya sertleşmesine neden olmadığı gibi ağdayla almak da kılların daha az çıkmasına neden olmuyor. Aradaki tek fark, jiletle yüzeysel bir kesim yaptığınız için ağdaya nazaran daha erken uzuyor kıllar. Ağdaya göre tek fark bu. Kılların köküne hasar verip kılın çıkmasını engellemediğiniz sürece hepsi aynı kapıya çıkıyor. Cevaba ek olarak bu bilgiyi de vermek istedim.


  • angelus  (23.01.15 23:10:09) 
Ya bi tavsiye vericem kadın tecrübesiyle, ağda hiç sevmem ama ağda ile alınan tüyler bir süre sonra azalır, bilginiz olsun, yani teknik olarak fark var aslında, jiletten makinadan filan kat kat iyidir tüylerinizi çoğaltmaz. Hadi bu da benden kıyak olsun :)


  • amelie poulain  (23.01.15 23:36:48) 
lazer epilasyon


  • japon askeri  (23.01.15 23:43:16) 
beyler bu makine dediğinize bir örnek koyar mısınız?


  • sece the avare rulman  (24.01.15 00:05:05) 
Ağda da köklere zarar veriyor, bir lazer veya iğneli gibi hızlı sonuç olmasa da sürekli ağda yapıldığında azalma veya incelme gözlemek mümkün. Jilet bir şey değiştirmez, küt kesilince daha siyah gözüküyor sadece. Kırık saçların ucunun açık renk olması ile aynı mantık. Sadece jilette kökler belli olur, hala orada kıl olduğu görülür.


  • Lim5  (24.01.15 00:08:09) 
jiletle dalıyorum.

kara ve kıllı iseniz tavsiye edilmez.
  • take me rufee2  (24.01.15 00:08:12) 
beyler, almayanlar da var di mi?


  • michael_knight  (24.01.15 00:57:06) 
Berberdeki sıcak ağda kılcal damarları harekete geçirdiği için bence daha hızlı çıkmasını sağlıyor. Ben kadınların bacakları için kullandığı veet ılık ağda bantlarından elıp makasla keserek yanağıma yapıştırıyorum. Biraz acılı ama bu yöntemlerin hepsi acılı zaten. Bir ay rahatsın ama.


  • yirmisantim  (24.01.15 01:32:18) 
tıraş kitlerinin değişen başlıkları var, günlük traşınızı olurken ya da sakalınızı düzeltirken

img-teknosa.cubecdn.net

sağ alttaki elek tipi başlıkla yanaklardaki ince tüyleri kesebilirsiniz
  • freebird5406_2  (24.01.15 03:52:10 ~ 03:54:47) 
bıyık makasıynan tek tek alıyorum. hani ucu kıvrık ince olan makas. çok uzun sürüyo, çabuk çıkıyo ama doğal görünüyo. ek olarak berbere gittikçe ağda ile aldırıyorum.


  • klar  (24.01.15 07:00:41 ~ 07:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.