[]

eğlenceli filmler

Dostlar nooolur yardım edin.

Mesele su ki ben mal bir sanat filmi sıkıcı filmler dağarcığı olan bir er kişiyim. Sahane bir manitam var o da eğlenceli filmleri seviyor amerikan pastasi felan gibi. Simdi hacılar kiz bana taşınıyor ve benim acil en az 30 40 filmlik bi liste yapmam lazim ama ben de amerikan pastası gibi igrenclikler barindiran filmler sevmiyorum.
Sizden ricam eglenceli, genclik turu, karayip korsanlari veya taksi serisi gibi feln da olur gibi filmler onerin.
Ama ne olur filmler mal gibi olmasin. Yani ne bilim konusu olsun filmin. 50 ilk opucuk felan gibi hani. Ya da yol muhabbeti, eurotrip gibi filmler olsun.
aslinda iki kategori oldu. Biri karayip ve taksi gibi mizah digeri 50 ilk opucuk ve yol muhabbeti gibi eglence. Tek öncülüm filmin beni sikmamasi. Su playboy kizlarinin oynadigi nerdeyse konusuz yonetmensiz filmler gibi veya amerikan pastasi gibi igrenclikler olmasin.
bu turde fazla film biilmiyorum. Bildiklerimi de izledik kizla zati.
Derdime deva olun lutfen. Bna 30 40 tane film onerin. Seviyorum sizi. Bye.

edit:animasyon ve dizileri hele ki himym ve friends gibileri onar defa bitirmişizdir. onlar olmayo be ya. daha on etmedi dostlar yerdımlarınızın devamını bekliyorum.

e2: bir kaç tane daha önerebilir misiniz dostlar. gençlik dizisi komedi, eğlence felan.

blue mountain state dizisi gibi filmler varsa aklınızda yazın bir iki tane liste çokğalsın.

 
jump street serisiyle horrible bosses eğlenceli.


  • kayan kayin  (23.01.15 23:02:13) 
aklıma gelenler:
Eurotrip
Before sunset serisi
The boat that rocked
About time
While you were sleeping
Wristcutters: A Love Story
  • lantel  (23.01.15 23:08:40) 
buffalo 66


  • lesmiserables  (23.01.15 23:17:14) 
izlemediyseniz dizi izleyin, sizi baya oyalar.

ilk aklima gelenlerse tabii ki, himym ve friends...
  • ugi the slayer  (23.01.15 23:30:28) 
how to train your dragon 2'yi izledim demin, çok datlı.


  • rygard  (23.01.15 23:32:29) 
animasyon ve dizileri hele ki himym ve friends gibileri onar defa bitirmişizdir. onlar olmayo be ya. daha on etmedi dostlar yerdımlarınızın devamını bekliyorum.


  • semender  (24.01.15 09:03:48) 
  • hayir bu koyden olsam nolcak  (24.01.15 09:58:01) 
popcorntime'ı indir rahat et derim :D


  • selam  (24.01.15 10:15:15) 
sevgili duyuru dostları yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.


  • semender  (27.01.15 09:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.