[]

absinthe

daha önce türkiyede absinthe denemiş olan veya denemek isteyen var mı ?




 
Pernod Absinthe - absinthe ilk üreten firmaymış
%68 alkol oranı var

ben pragda içmiştim %85lik oranda, elimde 68liği var, içsem mi içmek isteyene mi sağlasam bilemedim
  • facebook  (23.01.15 22:21:06) 
çek cumhuriyetinde içtim, Türkiye'de 3 4 yıl önce bir arkadaş yeni nesil olanlardan getirmişti (wormwood içermeyen). Hediye gelse koyar bir köşeye unuturum şimdi, para verip almam.


  • rygard  (23.01.15 22:21:32) 
Yurtdışında da içtim. Türkiye'de de içtim. Karakteristik'in dediği gibi abartılan bir içecek bence. Tadı da kötü değil. Yani ben şeker filan yakmıştım. Yüzde 80 alkol oranı vardı.


  • elitist  (23.01.15 22:21:43 ~ 22:22:06) 
Türkiyede içtim sahteydi galiba herhangibi kafa yaşamadım şekersiz daha güzeldi sanki tadı


  • topraam  (23.01.15 22:34:29) 
hocam ben denemek isterim, bana sağlayabilirsiniz :)


  • probiyotik  (23.01.15 23:02:44) 
absinthe iyidir hostur guzeldir ve piyasadaki absinthe'lerde halusinatif etkiyi saglayan etken madde sinirlanmistir.

guzel hazirlanirsa icimi de keyiflidir kafasi da.

benim ictigim en yuksek thujone iceren absinthe sudur:
www.drinks24.com
  • ugi the slayer  (23.01.15 23:52:10) 
denedim. %85 alkollüydü sanırım. hiçbir tad alamadım. 50 cl'ye 150tl bayıldık, kafa da yapmadı. üstüne bira almak zorunda kaldık. gece de kustum.


  • dokuz numara dort yildiz  (24.01.15 02:23:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.