[]

kepsli kizil saclar

saclarim linkteki renkte suan. alttaki orjinal rengim kestane. orealle acmadan maksimum canli kizil renge evde nasil ulasbilirim?
www.google.com.tr

goldwell redmix diye bisey aldim. katalogdaki en cart kirmiziydi. o da su:

www.google.com.tr

olabildigince suradakine yakin canlilikta olsn istiyorum.

wallpaperscraft.com

dogru boya mi aldim? degistirmeli miyim? bir de kuafor malzemeleri satan yerler varmis. ordan alsam daha mi iyiydi? bu rengi actirmadan tutturamazsin diyebilirsiniz ama en yakin nasil olur?

 
güzelmiş sevdim.. kuaför malzemeleri satan yerlerden yada internetten jeans color alıp bu aldığınız boyadan sonra onu kullanabilirsiniz.. aktıkça jeans color (suyla karıştırıyorsunuz, çok sıvı yada çok katı olmasın, ona göre su koyun) ve jeans color'ın taklitleri var, alfaparf markasının olmasına dikkat edin...
ben arada kahve yada siyaha döndüğüm için rutinim şu oluyor.. kahveden yada siyahtan tekrar kırmızı tonlara döneceksem kuaföre gidiyorum, saçı açtırıyorum ama sarıya kadar değil, hatta oreal kullanmıyorlar boya silici kullanıyorlar, kısa sürede kırmızı renk olarak açılıyor saçım :)) kırmızıları görünce saçı yıkıyorlar, herhangi bir kırmızı boya atıyorlar.. sonra 2-3 haftada bir jeans color magenta renkle kendim boyuyorum.. suyla karıştırılan böğürtlen kokulu harika ve hafif bir boya olduğundan saç hiç yıpranmıyor, boya silici olayı da açma konusunda saçımı yıpratmıyor..
sizin istediğiniz renk için magenta uygun değil, red yada chili red olanı seçebilirsiniz.. aldığınız boya da gayet iyi bence.. ben de dip boya için o markaya bakacağım..
bir de bir zamanlar kuaför malzemeleri satan yerlerde ARI COLOR vardı.. onun kadar kalıcı kırmızı pembe tonlarında boya markasına rastlamadım hiç. yazın deniz havuz bile akıtmıyordu rengi, 1,5 ayda bir yeni boya yapıyordum. sonra boyayı bulamaz oldum.. 6-7yıl oldu, belki artık satışı vardır.hem fiyatı da çok uygundu. fransız markası sanırım hairgum firmasının.. olur da ARI COLOR bulursanız beni de haberdar edin :))
  • 1980  (23.01.15 22:06:32) 
manic panic boyayla yapabilirsin sanırım. İnternet üzerinden satılıyor her rengi


  • ddenizz  (24.01.15 21:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.