[]

Ankara/Mamak Askerlik

beyler merhaba
358. donem askere gidecekler arasindayim ve bugun aciklandi siniflandirma sonuclarimiz. benimki soyle;

eğitim birliği mebs okl. ve eğt.mrk.k.lığı / ankara mamak / ankara
kuvvet kara kuvvetleri komutanlığı
sevk başlangıç 02/02/2015
sevk bitiş 05/02/2015
celp dönemi şubat 2015
celp grubu 1
esas birliği mebs okl. ve eğt.mrk.loj.des.k.lığı emn. ve mhf.bl. / ankara mamak / ankara
statü kısa_dönem er
sınıf muhabere

simdi bu bilgiler askerlikle ilgili bir cok sorunun cevabi ama bir cok soru isaretinin de baslangici. daha oncesinde bir basligimda askerligin insana kazandirdiklarindan bahsetmistik. bunlarin tumune zugurt tesellisi diyebiliriz. buyuk bir edinim kazanarak hayata devam eden birisine rastlamadim henuz. her neyse bu realitenin farkindayim ama 6 ayimi busbutun kaybetmek istemiyorum.

istegim su ki gitmisken vucut gelistirmeyle ilgili biseyler yapayim. sordugum cogu kisi olanaksiz dese de bu ise, bir arkadasim antrenorluk belgesi goturursen gittigin yerde spor salonu varsa seni oraya verebilirler dedi. boyle bir belge ayarlama gucune sahibim.

1-bolgede askerlik yapmis biri varsa boyle bir tesis var midir gidecegim yerde?
2-varsa boyle bir alana beni alabilmelerinin olanagi var midir?

yani en azindan gidecek 6 ayimin bana boyle bir geri donusu olsun isterim. lutfen moral bozucu aciklama girmek isteyenler baska basliklara yonelsin, cunku zaten yeterince garip bir ruh hali icerisindeyim.

 
muhabere(haberleşme)'nin kolay olduğunu duydum, bir arkadaşım da orada yapmıştı asekerliğimi. sorular hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.

edit: hayırlı teskereler şimdiden.

not: maltepe çarşısından askerlik ile alakalı tüm eşyalarınızı alabilirsiniz. askerlik hakkında değil de ankara hakkında sorularınız olursa cevaplayabilirim.
  • sen olmayan cocuk benim  (23.01.15 20:22:24 ~ 20:23:42) 
Bi şeye ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardımcı olurum hocam. Bana ulaşabilirsin.


  • amarikanya fitbolcusu  (23.01.15 20:40:42) 
iyi niyet dilekleriniz icin tesekkurler. guzel insanlarsiniz


  • the feel good  (23.01.15 20:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.