[]

Acil laptop alıcam

Sadece İnternete girmek ve film izlemek için laptop almak istiyorum.Acil tavsiyelerinize muhtacım hacılar.En fazla 1000 tl. vericem.




 
sadecenotebook.com geçen gün birine önermiştim bunu. dediğiniz işler için uygun bir cihaz. tutumlu bir işlemcisi yeterli büyüklükte bir hard diski ve bu fiyat aralığında makul bir ram miktarına sahip. ısınma sorunu olmaz. bataryadayken i3 ultra-low voltage serisi işlemcisi sayesinde bir kaç saat rahat her işinizi görür. Ram'ı daha sonra 6 gb yapabilirsiniz. hatta hd4400 ekran kartı ile ufak tefek zaman geçirmelik oyunlar bile oynayabilirsiniz.


  • maxhoper  (23.01.15 18:27:00 ~ 18:32:27) 
  • plastikordek06  (23.01.15 18:53:44) 
temiz ikinci el bak eşten dostan. plastikordek06'nınkinin aynı özellikli hp markalısını arkadaştan 600e almıştım, sene geçen sene. yani sıfır diye ram mami düşük cihazlara 1000tl sayma bence.


  • klar  (23.01.15 18:58:17) 
www.bulabilirim.com

Bu ürün indirimde o fiyat aralığında da alınabilecek en iyi modellerden biri..
  • white35  (23.01.15 19:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.