[]

masaj salonuna gitmek +18

5 yıldızlı bir otelin profesyonel salonuna gideceğim de masajda ereksiyon filan olunca problem olur mu? yoksa erkeklere erkekler mi yapıyor?




 
dolu şarjörle gitmemek faydalı olur ama 15 dakkada tekrar hazır oluyosanız bi etkisi olmaz tabii.


  • t joe  (23.01.15 16:34:50) 
diyelim ki olduk ne oluyor?


  • Sarix  (23.01.15 16:35:29) 
nolcak canim seninkini tokatlayip "bayragi gondere ceker misiniz" mi diyecek. aliskinlardir, gulumser en fazla.


  • hjarteblod  (23.01.15 16:36:01) 
ereksiyon olmakta bi sakınca yok. giden insanların büyük kısmı ereksiyon oluyordur ve masaj yapan kişi buna alışıktır. istifinizi bozmadan yatın ve anın tadını çıkarın.


  • t joe  (23.01.15 16:41:53) 
heteroseksüel olarak kadını tercih etmek daha iyi bence, erkeğin masaj yapmasıyla ereksiyona geçebilen bir bünyen bile olabilir nerden bilebilirsinki? sorgulatır, üzer belki de böylesi bir durum, kadın olursa koy g.tüne rahvan gitsin, olaya bir de böyle bakmak lazım.

NOT: cinsiyetçi bir yaklaşım belki cevabım ama saldırmayın derim buradan ya da özelden, hassasım bugünlerde.
  • candanag  (23.01.15 16:44:56 ~ 16:47:39) 
Öncelikle götün dahil komple soyuyorlar seni, ki profesyonel masajın gereği budur. Sonra bir kadın görevli başlıyor mesaja. Ki bu görevli erkek de olabilir ama ekseriyetle kadındır. Bu noktadan sonra ereksiyon olmuyorsan zaten bir problem var demektir. Ereksiyon olmuşsun da problem yok; herkes profesyonel, herkes bu duruma alışık. Yani sen neden ereksiyon oldun deyip tatsızlık çıkarmıyorlar, masaj bitene kadar devam ediyorlar sonrasında evli evine köylü köyüne. Geçmiş olsun.


  • angelus  (23.01.15 16:50:56) 
napıcak abi tokat mı atıcak ya da hmm dur bari ereksiyon oldun boşa gitmesin diyip sakso mu çekicek? erkeklere erkekler yapacak diye bişey yok. onlarca kere gittim, hepsi kadındı. ereksiyonu bırak o tarz cinsel düşünceler de aklımın ucundan dahi geçmedi. gitme amacın belli. çok korkuyosan öncesinde iki posta manuel olarak atıp rahatla. o insanları da öyle boktan bi duruma sokmaya gerek yok.


  • deadline  (23.01.15 16:54:15) 
Bir erkeğin masaj sırasında ereksiyon olması herhalde masajı yapan kişi için en olağan durumdur. Yani ilk kez seninle başına geleceği bir durum olmadığına göre, ereksiyon oldun diye tutup kolundan dışarı atacak hali yok. Ama tutup da kadının gözüne sokar gibi hareketlerde bulunursan, öyle bir hizmetleri olmadığını uygun dille söylerler.


  • osurdum  (23.01.15 16:54:47) 
neden +18 ?


  • harmonikhakaret  (23.01.15 16:54:49) 
abi bence gitme :( bende kolay ereksiyon olurum ve aynı durumu masajı yapan erkek olmasına rağmen yaşadım


  • docrivers  (23.01.15 16:58:08) 
gizlemeye çalışırsın. o sırada utanıp kızarırsan, kanın çoğu yüzüne gideceğinden kaybedersin zaten ereksiyonu. böyle bir şey başına geliyorsa ilk sen olmazsın. tecrübelilerdir bu konuda kuvvetle muhtemel.

neden +18'e gelince. arkadaş çok porno film izlemiş onun etkisi ile ereksiyon olunca olay sekse dönecek diye düşünüyor ya da ereksiyonu anatomik olarak değil erotik olarak düşünüyor
  • nawar  (23.01.15 17:00:41) 
@docrivers :( :(


  • klar  (23.01.15 17:01:15) 
Diyelim ki oldu ne olacak diyor.. Hemen 31 çekip gönlünü alacaksın..


  • dokuzonbeş  (23.01.15 17:06:47) 
ereksiyon olursun, gayet doğal da... gerisi senin utangaç olup olmamana kalmış. kadın eli deydiğinde kalkarsa sıkıntı yok, en fazla kızarırsın. ya erkek eli değince kaldırırsan n'aparsın o muamma.

en iyisi hamamda yaptır masajını, tellaktan sopa yer gibi olcağından kaldırmaya halin kalmaz.
  • prompter  (23.01.15 17:29:17) 
hayatımda onlarca kere masaj yaptırdım, bu masaj yapanların neredeyse tamamına yakını kadındı. sadece bir tanesinde ereksiyon olduğumu olduğumu hatırlıyorum. o da yüzükoyun bir halde yatarken, döndüğümde normal halini almıştı.

öyle düşündüğünüz gibi olmuyor pek. ya da ben çok huylanıyorum -gıdıklanma babında-, bilemedim...

e: ılık değilim.
  • mermize  (23.01.15 17:52:53) 
görmezden gelirler. vücutla uğraşılınca olabilir öyle şeyler, garipsemez kimse.


  • rygard  (23.01.15 19:34:01) 
hocam nooldu gittin mi masaja? çavuş selam durdu mu sonuç nedir?


  • t joe  (24.01.15 08:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.