[]

hesap ödeme konuları...

yeni başlayan henüz tanışma aşamasındaki ilişkide hesap ödeme konularını nası çözmek lazım?
baştan bunu bir konuşmak mı gerekiyor bak şöyle yapalım, her seferinde bir karmaşa ve tartışma yaşanmasın gibisinden? ve kadın tarafı böyle bir konu açarsa yanlış anlaşılır mı?
yoksa akışına mı bırakmak daha iyi? ama akışına bırakınca ağırlık bi tarafta toplanabiliyor istemsizce. sonra oradan tekrar toparlamak, eşitlemek zor oluyor.
siz nası çözüyorsunuz? ilişkinin başında konuşuyor musunuz açık açık "şöyle yapalım" diye?
çok sordum. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.

 
En basta kural koyar gibi konusmak hos degil bence. Bir sekilde konusu açılıyor zaten. Kisilerin gelir durumlarina gore hareket ediliyor. Neblim sinemaya gidersiniz misirlari sen alirsin. Yemege cikarsiniz kahveyi ismarlarsin falan. Hic odetmeyen biriyse erkek tarafi ufak hediyelerle jest yaparsin altinda kalmazsin. Iki tarafinda parasi yoksa evde yemeginizi yer su sisenizi alir cikarsiniz. Ortada para yemek gibi bi durum olmadiginda kendiliginden çözüluyor zaten.


  • rayde  (23.01.15 15:34:23) 
bence akışına bırakmak iyidir. bıraktıktan sonra iki taraftan biri rahatsızlık duyuyorsa birbirine uygun olmama ihtimali var demektir. çözülebilir bir şeyse çözülür.


  • lemmiwinks  (23.01.15 15:34:59) 
kendimi çok törpüleyemediğim konulardan biri hesap mevzusu. bu konuda üstümdeki gereksiz maçoluğu atamıyorum ve kadına hesap ödetme işini kabul edemiyorum. buradan yola çıkarak daha net söyleyebilirim ki hesap ödeme anında ısrar edilmesinden hiç hoşlanmam ve eğer sen de ödemek istiyorsan buluşmadan önce şakayla nazla karışık "bak bu sefer benden olmazsa görüşmem senle amaa" gibi niyetini önceden belirleyip adamı hazırlayabilirsin. sonra zaten rayına oturur bikaç kereden sonra.


  • deadline  (23.01.15 15:40:32) 
Iki tarafın da geliri iyiyse zaten dert etmezler, denk geldikçe ödenir, bir o bir sen. Bu sorunlar gelir dengesizliğinde ortaya çıkabilir ancak. O zaman da gelirine göre orantılı olmalı.


  • [silinmiş]  (23.01.15 16:02:53) 
Ya tuhaf olur en başta konuşmak, kadın tarafıysanız açmanıza hele hiç gerek yok, adam yok ben öderim derse bir sefer iki sefer sonrasında yemem sen ödersen bu sefer bende dersin, ödersin dengeyi bulursunuz.
baştan konuşmak diyince:
dikkatmizah.com
  • urasil  (23.01.15 21:23:16) 
tanışma aşamasındaki ilişki için konuşacak olursak, erkeğin hesabı üstlenmesi lazım ne olursa olsun. sonrasında ise, yani ilişki rayına oturduktan sonra, hesap konusunu açması daha mantıklı olur. erkeğe ilişkinin sponsoru benim düşüncesi yaratmaz.


  • dead and broken  (24.01.15 11:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.