[]

Ankara'da Kiralık Ev

Merhaba Arkadaşlar,

Ankara'da Dublex çift banyolu (olmazsa olmaz) ev arıyorum. Şunada Bahçelievler'de 4+1 evde oturuyorum banyo dışında gayet de memnunum ama çift banyo genelde Dublex dairelerde oluyormuş. Bahçeli tarafında da pek bulamadım.

Çayyolu Koru tarafına da bakacağım ama işin birde maddi durumu var. Şimdiki evimde yakıt dahil 1600 kira veriyorum ama bu tutarın çokda üzerine çıkamam. Gidipte 2-2.5 kira yakıt vs ödemekte istemiyorum.

O nedenle Ankara'da çok dağbaşı olmayan merkezi,oturulabilecek sayılacak nerelerde bu tarz ev bulabilirim öğrenmek istiyorum.

Birde ulaşım araçlarına yakınlık çok önemli, metro vs.

Teşekkürler

 
Çayyolu tarafında o fiyata zor bulursun. Batıkent taraflarında da dubleks evler çoktur ama genelde eski yapılar. Banyo olayını bilemeyeceğim ama aramalarına orayı da eklersin.


  • osurdum  (23.01.15 14:23:00) 
Batıkent'i tarif ediyosun.


  • robin crusoe  (23.01.15 14:23:10) 
ilk aklıma gelen Dikmen ve Öveçler oldu, oralardaki çeşitli mahallelerde aradığın türden ev bulabilirsin, ben ev almayı kafaya koyduğumda 15 tanesini falan gezmiştim, olmazsa olmazların sadece çift banyo ise sıkıntı yaşamazsın rahat bulursun o taraflarda. Ama garip garip oda büyüklükleri, elini kaldırdığında zıplamadan tavana değebilme, dubleks olsa da -birçoğu teraslıdır- balkon veya terasa çıktığında karşında açık bir manzara değil bir başka apartman ile karşılaşmak, g.t kadar banyo-mutfaklar görmek vs. sık karşılaşacağın durumlardan sadece aklıma gelenler.


  • candanag  (23.01.15 14:26:27 ~ 14:27:30) 
Ebeveyn banyolu evlerde iş görebilir ama ebeveyn banyonun bulunduğu yatak odası dışında en az bir odanın daha yatak odası olarak kullanılabilecek genişlikte olması lazmı.

Dikmen de karapınar mah. taraflarında ebeveyn içeren güzel evlerin olduğu söylendi ama Dikmeni de hiç bilmem nasıldır.

Batıkent'in neresi bu arada metroya ring'siz ulaşımın sağlanabileceği yerler olabilir mi?
  • FAtE  (23.01.15 14:43:46) 
dikmen (keklik pınarı, öveçler, ilker)taraflarında normal dairelerde de yeni binalarda ebeveyn banyolu evler bulabilirsin. doğrudan cift banyolu istiyorsan o zaman dubleks bakmak daha mantikli olur tabi ki.


  • helenart  (23.01.15 14:44:45) 
Birlik mahallesi


  • ladybug  (23.01.15 15:21:56) 
çayyolu konutkentte villalar var 1300 tl falan kirası


  • laranja  (30.01.15 10:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.