[]

niye böyle oldu

can sıkıntım birileriyle görüşsem geçer düşüncesiyle çok yakın olduğum insanlara buluşma teklifiyle gidiyorum ama buluştuktan bir saat sonra onlardan bile sıkılıyorumuşum hissi geliyor. Yaptığım yorumları yeterince samimi ve içten bulmayıp kendimi bok gibi hissediyorum.Bahsettiğim insanlar gerçekten kardeşim gibi olan 5 senelik eski ev arkadaşı,liseden beri görüşülen arkadaş falan ve onlardan başka da hayatımda doğru düzgün insan yok zaten. Niye böyle olmuş olabilir?




 
başka bir yerlere gitmen gereken zamana gelmişsin, orası bitmiş.


  • neoyazin  (23.01.15 09:38:51) 
Bazen en yakınlarınla değil de hiç tanımadığın, daha sonra da büyük ihtimalle görüşmeyeceğin kişilerle oturup bir şeyler paylaşmak çok daha iyi geliyor. Gel bi çay içelim anlat.


  • ufukcel  (23.01.15 09:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.