[]

uyurgezer mi olmuşum?

eşim uyurken konuştuğumu söylüyordu bir süredir, sabaha kadar sürekli rüya görüyorum her gece, konuşma sanırım onunla ilgili. ama dün gece bir tık üstüne çıkmışım. gece yatak odasından çıkıp mutfağa gitmiş, mutfak masasına başımı koyup uyumuşum. ben böyle bir şey yaptığımı kesinlikle hatırlamıyorum. daha önce anksiyete bozukluğu nedeniyle psikiyatr kontrolünde ilaç+terapi şeklinde bir yol izlemiştik. şimdi hayatımda değişen bazı şeylerle birlikte yeni kaygılarım da var artık. terapim mi gelmiş benim?




 
Bir gece ile hemen uyurgezer olduğunuz söylenebilir mi? Ben de 15-16 yıl önce bir yaz gecesi kalkıp en yakın arkadaşımı halının altında arayıp, sonra anneme bakarak "Haa, buradaymış" deyip gidip yanına yatmışım. Bir daha da böyle bir olay yaşamadım. Tek bir seferlik olabilir belki de.

Konuşmaya meyletme bir şeyler geldiğini gösteriyordur belki, ama her gece sürekli rüya görmeniz de varmış. Belki sıkıntılar yordu, bir görülşme neden kötü gelsin ki.
  • aychovsky  (22.01.15 22:36:53 ~ 22:37:03) 
çocukken odama uyumak üzere yatıp salonda uyanmıştım. o günden beri benzeri bir durumu bile hiç yaşamadım.
yani böyle şeyler oluyor arada. direk uyurgezer diye niteleme kendini bu yaşandı diye.

  • norek  (22.01.15 22:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.