[]

duyuru açarken tereddüt etmek

bazen oluyor bana, yazıyorum yazıyorum sonra saçma mı acaba diyorum, ne bileyim biri cins cins bir yorum yaparsa gıcık olurum durup oturduğum yerde diyorum, vazgeçiyorum öylece. mesela daha az önce yazdığım bir duyuruyu göndermeden sildim böyle.

siz de yapıyor musunuz?


 
İlk defa bugün yaptım, bundan sonra yapacağımı sanmıyorum ama


  • sen olmayan cocuk benim  (22.01.15 20:50:22) 
n'ayır.


  • kulkke  (22.01.15 20:50:48) 
Hayır. Onun için önüne gelen laf sokuyor. Duşbeg mişim karakter olarak. Sensin + çelik ayna.


  • [silinmiş]  (22.01.15 20:53:53) 
bazen yapıyorum ama sallamamaya çalışıyorum öyle durumları.
sonuçta hepimiz bir değiliz, hepimizin hayatı farklı olduğundan takıldığımız noktalar da farklı oluyor.


bu arada bugün, "taylor swift fare gibi, sinsi sinsi bakmıyor mu?" gibi son derece gereksiz duyuru açacaktım ama vazgeçtim :D
  • m e b  (22.01.15 20:54:28) 
gerçek hayatta pasiflik çok olur sende. düşünmeden gönder gelsin merak ettiklerini, burada rahat ol =)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (22.01.15 20:57:41) 
Yazdiktan sonra burada ne demek istedigim anlasilmaz diye degistirdigim oluyor, bu sekilde tereddut ediyorum. Silip baska sekilde anlatiyorum, gonder'e basana dek birkac degisiklik yaptigim oluyor.


  • delifaruk  (22.01.15 21:04:58) 
bırak tereddüt etmeyi soracağım saçma bir soru varsa aklıma ilk burası gelir. bu kadar farklı insanı başka nerede bulabilirsin ki? içlerinden birisi mutlaka merak ettiğin konuyla ilgileniyordur.


  • kaya1453  (22.01.15 21:08:42) 
delifaruk+1

üzerinde düşünmeden gönderdiğim de oluyor bazen. geçende yaptım, zor anlaşıldı. dalga geçen de oldu. dalga geçen bir kişiydi. gerisi gayet de cevap verdi. bazıları "zor anladık" dediler ama cevapladılar da sağolsunlar.
yani, dalga geçen olursa olsun n'olcak ki. neysek oyuz sonuçta. insanın bir anı bir anına uymayabilir, o an sıkılırmışsındır, yorgunsundur... gerçek hayatta da oluyor böyle şeyler. eşek saati eşref saati demişler eskiler.
cins cins yorum yapan kendi utansın. bize ne :)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (22.01.15 21:18:36) 
Burayi cok ciddiye aliyorsunuz. Almayin.


  • sulphur  (22.01.15 21:22:37) 
"Çok çok oluyor" diyemem tabii ki ama yazıp yazıp vazgeçtiğim oluyor. "Ne saçmaladım ben şimdi burada" diyorum.


  • aychovsky  (22.01.15 21:32:33) 
artık tereddüt ediyorum. bir keresinde biri kızmıştı bana, özelden azarladı beni :))


  • rock n roll  (22.01.15 21:36:37) 
ya bazen teknoloji konusunda cok cahilce duyurular aciyorlar, yaziyorum acikliyorum, sonra sinirleniyorum "be amk cahili, sen neden internette varsin ki o zaman" falan diye buyuk harfle yazmaya devam edip siliyorum sonra gondermeden.


  • hjarteblod  (23.01.15 00:54:55) 
yaz be canım kardeşim . kim ne diyecek diye canını sıkanlardan olma .


  • anarkokombi  (23.01.15 01:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.