[]

nissan qashqai vs renault captur

3 soru sorucam ey ahali

1- hangisinin ici daha genis ? bana qashqai gibi geliyor ama capturu hic gormedim. hatchbackler kucuk olur ya

2- ikisi arasinda hangisi daha az yakiyor. ikisinin dize dizel otomatik oldugunu varsayin

3- ikisi arasinda tercih sansiniz olsaydi. bekleyip 100binliralik qashqai mi alirdiniz yoksa 65 bine capturu mu alirdiniz ? 100bin tl bir arabaya baglamak ve onun icinde beklemek ....bilmiyorum ya capturu alabilirim her an. hem sekil araba hem de kaza sorun morun cikti mi servis agi cok iyi. ucuz. qashqai servis agi cok kotu diye duydum

 
1- captur qashqai degil de juke ayarinda ve boyutlarinda bir aractir. qashqai daha genis ic hacme sahip.


  • exlibris  (22.01.15 20:47:23) 
1- tabii ki qashqai (q) daha genis, fakat captur (c) da juke kadar ufak degil. c ve q alakasiz araclar. biri crossover diger suv.

2- 1,5 edc captur daha az yakar, daha performanssiz, daha ucuz parcali. malzeme kalitesi gotum gibi ama reno iste. tavsan boku gibidir, ne akar ne kokar.

3- ikisi arasinda tercih sansim olsaydi gider bir yeti alirdim. (bkz: skoda yeti) q'nin servis agi kotu diye bir durum yok, nissan markasi genel olarak sorunsuzdur, tek tuk sorunlarina yetecek servis agi da her turlu bulunur. fiyatta cok ucurum var yalniz, araya ikinci el bir arac daha sigiyor. yeti iyidir.
  • hailtothethief  (22.01.15 21:14:15) 
2012 qashqai kullanıyorum 0'dan 30bine geliyor. yeni qashqai test ettim çok güzel. muhtemelen sınıf değiştirmeyi düşünmezsem ilk tercihim olacak. qashqai tavsiye ederim.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (22.01.15 21:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.