[]

akapunkturla 10 günde 7 kilo!!

madem bu kadar kolaydı niye milyonlarca insan kilo vermek için aylarca uğraşıyor!

www.hurriyet.com.tr

cevaplarken; asıl önemli olan sağlıklı olmak, verdiğin kiloyu almamak vs gibi klişeleri tekrar hatırlatmazsanız sevinirim, sadece cevap niteliği taşıyan cevaplar verirseniz sevinirim. merak ediyorum nasıl 10 günde 7 kilo vermiş, akapunturun kilo vermedeki rolü ne oluyor, sadece akapunktur iğnesi saplayarak mı vermiş, her bünyede aynı etkiyi yapar mı, verdiği kiloyu çabucak geri alır mı, vücut bu kadar hızlı şekilde ve tepki vermeden nasıl bu kadar kilo kaybedebiliyor, bize anlatılanlar mı abartı yoksa bu mu abartı? ortada böyle bir durum varken bildiklerimizi gözden geçirmemiz gerekir mi? çünkü nereden bakılsa sınırları zorlayan bir durum olmuş, sadece su kaybetmiş sadece kas kaybetmiş vs denebilir mi bilmiyorum..

 
çünkü bir insanı hep aynı şekilde sikmek ayıp oluyor. o yüzden yeri geliyor akapunktur, yeri geliyor ot bok hapı, yeri geliyor sik sok yosunu gibi paketler hazırlıyoruz ki müşterilerimiz "ya galiba sülalemi sikecekler" diye düşünmek yerine, "neden olmasın?" diye düşünüyor.


  • rygard  (22.01.15 20:12:52) 
5 kilo diyelim. günde yattigi yerden yarim kilo vermis. 3600 kilokalori civarinda eder bu da. Ortalama degerlerden gidersek, kilogram basina 0,75 kilokalori vermek bir insanin vucut sicakligini 1 derece yukseltir.

Gunde 3600 kilokalori dedik. saatte 150 kalori eder, dakikada 2,5 kalori Evde ilik bir ortamda oturan bir insanin vücut sıcaklığını yaklasik 2 derece yukseltir diye tahmin ediyorum. Bu da 39 derece oluyor.

Igne yerine siringa dayayip dnp vermesi lazim size bunun olabilmesi icin de. O verdiginiz kutlenin nereye gidecegini iyi dusunun, yok olmuyor. Bu senaryoda isiya cevriliyor.

Yazinizda bir umut seziyorum. Kolayi aradığınız surece her zaman hayal kirikligina ugrayacaksiniz. Calisarak elde etmenizi öneririm.
  • günde 3 litre kola içen adam  (22.01.15 22:29:00) 
akupuntur'un olayı şudur: uzman gelir kulaklarınızın belli yerlerine minik iğneli bantlar takar. oradaki sinir sıkıştırılır. dolayısıyla mideden beyne gidecek olası açlık sinyalleri önlenmiş olur. bununla da kalmıyor. sıkı bir diyet şart. ancak 10 günde 7 kilo ütopik olmuş.


  • lavazza  (25.01.15 17:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.