[]

Arkadaş meselesi.

Merhaba,

Sorum erkek arkadaş kişisi ile ilgili. Neredeyse 4 yıldır beraberiz, çok iyi anlaşırız, çok mutluyuz falan. Yalnız onu ne zaman bir arkadaşımla tanıştırsam, ortamda yokmuş gibi davranır. İlk tanıştırdığımda sadece bir merhaba der ve çok nadiren katılır konuşmaya. Sonrasında, niçin arkadaşlarımla bir iki çift laf etmiyorsun yahu, diye sorduğumdaysa; ne bileyim, siz konuşuyordunuz, araya girmek istemedim, hem ne söyleseydim ki falan der. Bu durum beni kızdırsa da, kimi zamanlarda çekingen davrandığını bildiğimden bir şey demiyorum.
Fakat, ne zaman ki kendisi içinde benim bulunmadığım yeni bir ortama katılsa, o insanlarla gayet iyi anlaştığını, bir süre sonra hatta beraber dışarı çıktıklarını vs. görüyorum.
Bu çelişki şaşırtıyor beni. Sizce sorun zaman meselesi mi? Hani bir arkadaşımla, kısa bir tanıştırma anında sohbet etmiyor belki, ama o kişiyi daha iyi tanıyacağı bir yerde, atıyorum tatile gitsek beraber daha çok muhabbet edebilecek.
Ya da bu tür sohbetlerde daha baskın olduğumu falan düşündüğünden böyle yapıyor olabilir mi? Çünkü ben ona göre daha konuşkan, girişken bir insanımdır.
Başka sebepleri neler olabilir?

Teşekkürler.

 
senin girişken olmanla onun yokmus gibi davranması arasında bir bag olamaz ki, o da konuskan biri olsa o da konusur kendisini ezik hissedip sustugunu dusunmuyorum. bazen erkek tarafı daha cok sessiz kalmayı tercih eder kız arkadasının bir arkadasıyla tanısınca, ozellikle erkekse ben oyle olurum yani. daha iyi tanıması gerektigini dusunup oyle rahat bir ortam oldugunda daha rahat konusacaktır cok strese sokma cocugu bence.


  • cokponcik  (22.01.15 19:57:12) 
Tanistirdigin kisilerin disi olmasi durumu olabilir mi?

Yani disi oldugu icin uzak duruyordur belki ilerde bir yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin.
  • selam  (22.01.15 20:27:50) 
Buram buram terkedilme arefesi kokuyor. Agir sinyaller. Temkini elden birakmayin


  • joy luck club  (22.01.15 20:29:07) 
@selam, aslında kadın erkek olayı değil, genel olarak benim tanıştırdığım insanlara karşı böyle.

@joy luck club, ilahi, çok güldüm. 4 yıldır terk edememiş adam beni demek ki.
  • lolita  (22.01.15 20:35:41) 
bir tarafta kendi iradesiyle tanıştığı insanlar var, diğer tarafta da tanıştırıldığı insanlar var. bazen ben de benzer durumu yaşıyorum, kız arkadaşım arkadaşıyla tanıştırdığı zaman sus pus değilim ama zorunda olduğum için muhabbet etmeye çalışıyorum. ortamda kendi iradesi dışında bulunduğundan olabilir.


  • f atih  (22.01.15 20:40:01) 
Bende de bu durum var, başkası tanışın konuşun diye birini getirdiğinde, hani annelerin arkadaş getirdim diye misafir çocuğu getirmesi gibi geliyor, geriliyorum.


  • urasil  (22.01.15 20:45:53) 
çok takılmayın böyle mevzulara. kişilik özelliği böyledir adamın. ben de 4 sene üniversite okuduğum arkadaşlarla son sene çok samimi oldum. lisede de durum böyleydi.


  • defansif orta saha  (22.01.15 22:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.