[]

Afyon çevresindeki termal oteller

içerisinde birkaç siteden -tripadvisor ve booking- yapılan yorumlarla birlikte incelediğimde iki otel beklentilerim dahilinde ön plana çıkıyor: Güral ve Korel. Bu iki oteli de bilen ya da en azından birisinde kalmış olan duyuru sakinlerinin ilgili otel(ler) hakkındaki yorumlarını merak etmekteyim. Bu iki otelin haricinde bu çevrede başka bir otelin görece üstün bulduğunuz yönlerini de belirtebilirsiniz.




 
Afyon'da ki en iyi otel şu an için Güral, zaten Güral sektörün köklü isimlerinden. Korel yerel bir değer kalitesine bir şey diyemem ama Güral kadar profesyonel bir hizmet bekleme. Diğer otel tercihi olarak da Anemon düşünülebilir. tripadvisor yada booking te hangisi daha önplana çıktıysa f/p olarak değerlendirip son kararını ver bence.
Not: Turizmciyim ve Afyonsporluyum.

  • thevalentino  (22.01.15 19:03:09 ~ 19:03:46) 
Korel iyidir, lukstur. Gidip te memnun olmayan yoktur. Unlulerin ugrak yeridir. Kafanizda en ufak soru isareti olusmadan tercih edebilirsiniz. Gurali pek bilmiyorum ama iyi anlatirlar. Hemen yaninda anemon var, orasi da iyidir. Ha bir de ikbal var, duymussundur zaten. Hepsi de iyidir, isim yapmislardir. Sec begen al.


  • lionel andres  (22.01.15 19:08:11) 
ikbal in spor salonunu üye olup aylık ücretle kullanabiliomuyuz?bilen var mı squash da oynanıomuş orda


  • somali carsi alayina karsi  (22.01.15 19:53:40) 
sözlükte Korel hakkında yazdığına göre odalara termal su verilmiyormuş, Güral'da deluxe odalarda bu imkan sunulmakta, bence önemli bir ayrıntı. Şimdi ise merak ettiğim nokta daha önce internet üzerinden böyle bir rezervasyon yapmamış birisi olarak tripadvisor da sunulan üç ayrı firma aracılığıyla rezervasyonda farklı farklı fiyatların bulunması, mantık bir yandan en ucuz olan tatil.com aracılığıyla yapmamı söylerken diğer yandan oda konumu gibi önemli noktaları rezervasyon kapsamına sokan booking.com aracılığıyla yapmamı söylüyor, biraz daha incelemem gerekecek anlaşılan bu olayı.


  • candanag  (22.01.15 20:20:47 ~ 20:21:17) 
Güral da iyi Korel de. Güral daha yeni, Korel'in yemekleri daha güzeldi.
İkisi de güzel, hangisinin fiyatı uygunsa cevabım o.

  • urasil  (22.01.15 20:30:00 ~ 20:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.