[]

Bir kıza neden doğrudan sevgililik teklifi yapılamaz?

Arkadaşlar hayatı neden bu kadar zorlaştırıyoruz? Bir kıza neden doğrudan ve dürüst bir şekilde hissettikleriniz söylenince hayır cevabı alırsınız? Neden illa ki bir kaç ay konuşarak alıştırma dönemi lazımdır?




 
Çünkü üst üste bir kaç kez red yersen adın çıkar ''her kıza asılıyo '' diye.


  • anonymice  (22.01.15 13:10:12) 
Alıştırma değil tanıma dönemi diyoeuz biz ona. Ölçüp biçiyoruz bununla olur mu olmaz mı diye, bakıyoruz içimizi titretebiliyo musunuz diye ne biliyim.
Öyle pat diye tanımadığın sadece fiziksel olarak beğendiğin birine de sevgili olak bence denmez, denmemeli.

  • bir nick var benden iceri  (22.01.15 13:20:54) 
flört, birbirini tanıma, hastalığını defosunu öğrenme, önceki maceralarını araştırma..
pattadanak teklif, akabinde yatağa atma, bunlar tehlikeli. sabah kız eroinman çıkarsa, sakal tıraşı olursa, ne bilem belalısı kapıya dayanırsa napıcan don juan?

  • namus ninjası  (22.01.15 13:20:59) 
Doğrudan "filiz sevişelim mi" diye sordugun 5 kadından 3'ü teklifi kabul ediyor boşuna yorma kendini.

Bilimsel araştırmadır.
Tarafımca denendi test edildi.
  • Solem2  (22.01.15 13:22:35) 
hemen sevgili olmak birbirini tanımamak anlamına gelmiyor. asıl birbirini tanıma dönemi başlıyor. neden illa rol yapmak gerekiyor? niyetini açıkça söylesin ve birbirlerini tanısınlar, olmaz mı? Bir erkeğin niyetinin arkadaşlık mı yoksa sevgili olmak mı olduğunu siz de gayet iyi biliyorsunuz, neden rollere ve yalanlara ihtiyaç duyuyorsunuz?


  • frodox  (22.01.15 13:23:08 ~ 13:28:21) 
  • namus ninjası  (22.01.15 13:59:40) 
benim cevremde direk sevişmeden sonra baslıyor ilişkiler. öyle uzun bir dönem sürmüyor. yani sana denk gelmemiş. ha bana da gelmedi ama yapan yapıyor.


  • fransizkalanadam  (22.01.15 14:03:49) 
Tanimak icin tabiki. E hoslandin tamam ama bu insan sana uygun mu? Fiziksel olarak kalbini carptiriyor ama ettiğin muhabbetten de zevk alabiliyon mu? Berabet vaktiniz nasil geciyor vs. Bunlar onemli. Bunlar icin de biraz zaman lazim tabi. Hemen op koklas olmuyor. Hizli gidince hizli bitiyo genelde.


  • rayde  (22.01.15 14:17:13) 
Arkadaşlar yanlış anladınız, sevgili olmayı hemen öpüşmek anlamında söylemiyorum yahu. senden hoşlanıyorum birbirimizi tanıyabilir miyiz demek neden olmuyor onu diyorum


  • frodox  (22.01.15 14:29:08) 
Kadınlar real time karar alamaz. Direk sorarsan risksiz cevabı verirler.


  • arnold schwarzeneger  (22.01.15 14:49:35) 
Yapılır hacı , kız seni beğenmişse önce sonra farketmez.


  • roe  (22.01.15 14:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.