[]

güzeller güzeli bi kız vardı kapanmış

bu devlet kurumlarında çalışanlar neden bir bir kapanıyor ya?

nasıl bir şey söylüyorlar da düne kadar bal gibi makyaj yapan, saçını da marjinal kestiren bi kız ertesi sabah tesettürle işe geliyor?


 
baskı kuruluyor genelde. ddin=baskı


  • Solem2  (22.01.15 12:44:15) 
sadece işle alakası yok. üniversitede de ilk sene sürekli makyajlı dolaşan kız ikinci sene kapanmış gelmişti, ilk gördüğümde yeni yatay geçen biri filan sanmıştım. oluyor. facebook'da da yüzlerce fotoğrafı herkese açık olarak paylaşmıştı aynı kız, hepsini silip tek profil fotoğrafı yüklemişti türbanıyla.

daha geçende de yine facebook hesabını kapatan bi kızı gördüm tanıyor olabileceğiniz kişilerde, yeni profil açmış. sevgilisiyle birlikte tek fotoğrafı var, ve kafasında yine o türban. bu da türbansızdı bir anda böyle oldu. çok örneği var ya. ama sonrasını bilemiyorum iletişimi tamamen kestiğimden, bazen türbana giren hesabı kapatıyor ya da siliyor, o silmezse de görünce ben siliyorum. sebebini bilemiyorum ondan hiç sormadığım için...
  • ucan spagetticanavari  (22.01.15 12:48:43) 
bu duyuruda kişilerin özgür iradesini sorguluyoruz :(


  • namus ninjası  (22.01.15 13:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.