[]

Bana rahat, konforlu, ömürlük bir yatak bulalım

İşbir, yataş, istikbal gibi yerlere baktım ama yok mikrop öldürücü, yok vitaminli, yok aleo vera'lı, yok stresi alan zibilyon tane çeşit yatak var.

Arkadaş, ben ise sadece rahat edebileceğim bir yatak almak istiyorum.

Yatak alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Deneyimleri olan bir adım öne çıkabilir mi?

Bir de yatağı aldık, bazayı başka bir yerden alsak sorun olur mu? Bu üç firmanın da çok kıro bazaları ve başlıkları.

Edit: Ömürlük derken bi 5 - 10 sene kullanmak ister insan.

 
bence en iyi yatak bu: www.hastens.com uygun fiyatlı olanları da var. şimdi alamasan bile, belki ileride alırsın. henüz ben de almadım/alamadım. almayı düşündüğüm yatak bu.

şimdi nasıl yatakta yattığım sorusuna gelince, uygun fiyatlı normal yaylı yatak, üzerine yatağın ölçüsünde visco şilte. inanılmaz rahat ve konforlu o şekilde. bu şekilde yapmak istemezsen, visco yatak almanı öneririm ben şahsen.
  • oinone pe  (22.01.15 10:10:35) 
ölçüler tutarsa, baza ayrı yerden alınabilir. bunda bir sakınca yok. ben karyola seviyorum. yer sıkıntısı yoksa odanda, karyola da olabilir. gayet güzel modeller var. yatağını karyola ölçülerinde bakarsın. benden sana öneri, önce baz/karyola beğen, sonra yataklara bak. bizde bu standartlar istenilen düzeyde değil.


  • oinone pe  (22.01.15 10:18:10) 
yakın zamanda yatağımı değiştirip visko yatak aldım. artık daha rahat uyku çekiyorum. şimdi garip bir cümle gibi olacak, mümkün olduğunca düzgün şekilde yanlış anlaşılmalara mahal vermeden anlatmak isterim ki, arkadaşlar ve eve gelen misafirler de gelip üstüne yattılar yeni yatak aldığımı söyleyince, onlar da "anaam gerçekten de ne kadar rahatmış" dediler.

yatak ölçüleriyle baza ölçüleri tutarsa istediğin yerden alabilirsin herhangi birisini. benim tavsiyem ise önceliğin göz zevki değil de rahat uyku olacak ise, ilk başta yatağı beğenmek, sonra altına bazayı/karyolayı almak. her ölçüde istediğin tipte yatak bulamayabilirsin çünkü.
  • loveinaflipbook  (22.01.15 10:47:40 ~ 10:47:53) 
dessy, 3 firmanın baza ve başlıklarını beğenmediğin için, istediğin, beğenebileceğin baza+başlık/karyola bulman daha zor olacağı için(maalesef çok çeşit yok), önce bu kısmı hallet, yatak bulma şansın daha kolay. hatta visco yatak ve şilteyi istediğin ölçülerde yaptırma şansın da var. çok kısa sürede evine kadar teslim ediyorlar. istediğin dansite' yi de kendin belirlersin.


  • oinone pe  (22.01.15 11:11:11) 
tabii üç firma olarak biliyorum, oradan beğenemedim, doğru.
başka hangi kaliteli firmalar var?
ben ikea'dan görüntüsünü çok beğenerek almıştım yatak iskelesi ama nefes aldığımda bile gıcırdar hale geldi.
böyle country tarzında, bazalı, sağlam iskeleti olan, bir kez taşındıktan sonra tekrar yine eski sağlamlığını koruyan markalar var mı bilidğiniz peki?
  • dessy  (22.01.15 11:31:36 ~ 11:32:03) 
bunun için bütçeni bilmek gerek.


  • oinone pe  (22.01.15 12:04:40) 
bütçene uyar mı bilmem, tempur önerebilirim.

tempuronline.com
  • oinone pe  (22.01.15 12:08:19 ~ 12:08:55) 
tempur beni aşar maalesef.


  • dessy  (22.01.15 12:22:39) 
bu yataklar nasıl? gayet uygun fiyatları.

www.wellmatt.com
  • oinone pe  (22.01.15 12:30:02) 
aslına bakarsan lonely penguin'in dediği gibi yatak konusunda önce bir doktora görünme fikri gayet mantıklı geldi. yatak konusunda bir de kendisinin önerisini isteyeceğim.

anladığım kadarıyla bütçeyi belirledikten sonra yatak bir şekilde bulunuyor.

ancak baza/başlık kısmı bu aşamada sıkıntı. dediğin sitede sadece yatak ağırlıklı satış var sanıyorum. yatakları da güzel görünüyor buradan gerçi :)
  • dessy  (22.01.15 12:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.