[]

çok düşünerek hareket etmek

"detaylı yoğun ince ve çok düşünen insan"
niye böyle olunur, böyle olmaktan nasıl kurtulunur?



 
doktora gitmek gerekir bence. çünkü takıntı ve kaygı gibi durumları olabilir kişinin.


  • rock n roll  (22.01.15 09:04:46) 
Basak burcu dogmamak lazim


  • neira  (22.01.15 09:08:01) 
fıtrat böyle, ölünce kurtulurum diye umut ediyorum.


  • istege bagli sigortasiz  (22.01.15 09:12:21) 
@neira +1

ayrıca bu düşüncenin sürekli hayal kırıklığı yaratacağını aklına getirirsen belki vazgeçebilirsin.
  • adsiz bmp  (22.01.15 09:14:17) 
her olayın altında bir bit yeniği aramak, her şeyde niye böyle oldu demek.. kendimden nefret ediyorum bazen.


  • joooper  (22.01.15 09:15:12) 
doktora gitmen gerekiyor. her olayda niye böyle oldu diye düşünmek, bit yeniği aramak falan bunlar seni bunaltır. bak paranoyak olmuşsun resmen. doktora gidersen kendini çok daha iyi hissedersin. sürekli düşünmek hasta eder insanı, hatta fiziksel hastalıklar bile çıkartır.


  • rock n roll  (22.01.15 09:19:04) 
birkaç kere düşünmeden karar al, eglenceli gelirse alışırsın.


  • sage  (22.01.15 09:22:07) 
doktora git. sana minik bi hap verecek. onu içtikten sonra çok fazla sallamamaya başlıcaksın :)


  • aeroflot  (22.01.15 09:24:32) 
meşguliyetler artınca fazla düşünecek zaman kalmıyor. boş bırakmaman lazım kendini.

bir de olumluya çevirmen lazım. bu nasıl olacak? şimdi sence kötü bir özellik ya bu, peki hiç mi iyi tarafı yok, hiç mi faydasını görmedin, bir düşün bakalım? o alanlara kanalize et bu huyunu. ne bileyim iş olur, okul olur. yapısal özelliklerimizi doğru yerlerde kullanmamız gerekli.
ya da hiç mi törpülenemez? bunları düşün.
kendini tanı ve sev.
  • iz  (22.01.15 09:47:54) 
Yaratılış, çok fazla yapabileceğin bir şey yok. En güzeli mümkün mertebe kendini meşgul edeceksin, sürekli yaptığın ya da yapacağın işlerin olmalı. Çok fazla yalnız takılma, hem kafanı hem de vücudunu sürekli aktif tut. Yatağa uykun çok gelmeden yatma. Türkçe müzik çok fazla dinleme.


  • elikası  (22.01.15 10:32:20) 
Çok da sakıncalı bir durum değil bence, kontrol edilebilecek şartları hesaba katarak hareket etmeni sağlar, ama kontrol edemediklerin konusunda rahat olmak lazım. O kadar ince düşünmekten belki zamanla durumun sakıncalarıyla karşılaştıktan sonra yani tecrübe ile kurtulunabilir belki.


  •   (22.01.15 11:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.