[]

Is/eleman arama duyurulari

Oncelikle kimsenin ekmeginde gozum yok veya kimseye kostek olmak gibi bir amacim yok, yanlis anlasilmasin. Ama bu tip duyurular yasak degil miydi? Olur da birilerinin isine yarar diye paylastigim is ilanlari bile silinirken, veya diger kullanicilarin yine benzer cagrilari silinirken yukaridaki duyurunun sabitlenmis olmasina sasirdim.




 
O tam oyle degil. Biraz karisik bi mevzu ben de gece gece tam anlatamam ama ozetle iskur u bypass edecek tipteyse yasak. Degilse degil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.01.15 02:55:55) 
Bence saçmalık. çifte standart.


  • [silinmiş]  (22.01.15 07:48:41) 
Oradaki konu hayata küsmüş birine yardım etmekle alakalı.. Bunu düşünemiyorsanız yapacak bişey yok..

Iş ilanı vermek yasak.. Bu kanunda var... Eğer siteye ceza gelirse cebimden öderim diyorsan.. Sedetle konuş..
  • dokuzonbeş  (22.01.15 09:28:38) 
dokuzonbeş, işsizlikten hayata küsmüş bir milyon kişi bulabilirim sana.

ben stajyer ilanı verdiğimde 2 dk içinde siliniyorsa, bu da silinmeli.

ya kuralları "hayata küsmüşseniz iş bulma ilanı açabilirsiniz" diye esnetirsiniz ya da kuralları herkese her duruma uygularsınız. kaldı ki bu kuralı kanundan geldiğini belirterek uyguluyorsunuz, keyfi bir kural değil.
  • [silinmiş]  (22.01.15 09:33:10 ~ 09:33:53) 
Türkiye çok duygusal yer. Azıcık içinde hüzün varsa ortada kural falan kalmaz. Üstelik sen bunu sorgularsan da 20, 30 tane etiket yapıştırırlar. Çok düşünmemek gerek. Zamanla alışıyor insan.


  • godsparticle  (22.01.15 09:36:38) 
bre kardeşim.... kanun yasaklamış.. sen kural koysan ne koymasan ne afedersin kim siker... site olarak kanun hükmünde kararname çıkarabiliyoruz benim mi haberim yok....

varsa hayata küsmüş eşin dostun yardımcı olabileceğimizi düşünüyorsan aç başlığı elimizden geleni yapalım..

uygulanacak ceza şu..

4904/20 20/ı Kurumdan izin belgesi almadan iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyeti gösteren kişiler ile Kurumdan izin almadan yurt dışına işçi götürmek isteyen kişilere ait iş ve işçi bulma ilanını yayınlamak 6.163tl

Yayın kuruluşlarına fiilin her bir tekrarında uygulanır

www.fatihcavus.net.tr


aradaki farkı eğer anlamadıysan yazma lütfen..
  • dokuzonbeş  (22.01.15 09:40:17) 
Dokuzonbes, bundan tam olarak 1,5 sene once ben de hayata kusmus bir sekilde ne is yapabilirim diye bir duyuru acmistim, o da silindi. Daha baska onlarca duyuru biliyorum mutluluktan olecek durumda olmayan ve is arayan insanlarin actigi ve silindigi. Bence once sen bunu anla insanlara atarlanana kadar.


  • letheavendangered  (22.01.15 10:31:12) 
AKP turkiyesinde yasadiginizi unutmamaniz gerekiyor. En esitlikci ve adil oldugunu bekleyeceginiz platformlarda bile bu tarz ikili oyunlar ve kayirmacalar oldukca yaygin yasaniyor ulkemizde.

Douchebagin de dedigi gibi cifte standart. Issizlik zaten insanlarin psikolojisini bozan bir durum. Kurallari boyle esnetmeye basladiginiz an yeni turkiye kurallarini uyguluyorsunuz demektir.
  • joy luck club  (22.01.15 10:39:05) 
Joy luck club, naptin yahu bunu da akp'yle seyettin. Akpli hayatta degilim.


  • letheavendangered  (22.01.15 10:46:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.