[]

Domuzu oldurenler

Bunlara bi yaptirim olacak mi? Acik acik hepsinin fotografi var. kimlik tespiti cok kolay. Internette ulasabildigim haberlerde bir sey bulamadim. Sunu gorunce aklima geldi, aglamak uzereyim m.facebook.com




 
olmayacak elbette.


  • rygard  (22.01.15 02:01:34) 
yaptırım derken? bir şey yapılırsa bu adamlara muhtemelen ödül filan verirler, madalya takarlar... başka bir şey olmaz.


  • ucan spagetticanavari  (22.01.15 02:12:11) 
sahipsiz hayvan olduğu için hayır. sahipli olsa mala zarar vermekten yargılanırlardı.


  • orpheus  (22.01.15 02:37:29) 
HAYVANLARI KORUMA KANUNU
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Hayvanların Kesimi, Öldürülmesi ve Yasaklar
Yasaklar
MADDE 14.
a) Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak, acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek, aç ve susuz bırakmak, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek.

DÖRDÜNCÜ KISIM
Cezai Hükümler
BİRİNCİ BÖLÜM
İdari Para Cezası Verme Yetkisi, Cezalar, Ödeme Süresi, Tahsil ve İtiraz
Cezalar
MADDE 28.
k) 14 üncü maddenin (a), (b), (c), (d), (e), (g), (h), (ı), (j) ve (k) bentlerine aykırı davrananlara ikiyüzellimilyon lira idarî para cezası; (f) ve (l) bentlerine aykırı davrananlara hayvan başına ikimilyarbeşyüzmilyon lira idarî para cezası verilir, kesilmiş ve canlı hayvanlara el konulur.
  • sckxyss  (22.01.15 02:44:22) 
yanlış anlamayın da onu insana yapsalar bile bişey olmaz bu memlekette. geçmişte örnekleri var.


  • icim urperiyor  (22.01.15 03:24:24) 
sckxyss bu durumda kesin olarak emin olabileceğimiz iki şey var...
1-250 tl ceza almayacaklar.
2-2500 tl ceza almayacaklar.
  • ucan spagetticanavari  (22.01.15 03:50:41) 
Türkiye'de yıllardır görülmeyen anadolu parsını vurdular, bir de göz göre göre çıkıp pişkin pişkin konuştular televizyonda. Onlara bile ceza verilmedi. Ordan pay biç işte.


  • battal gemalmaz  (22.01.15 08:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.