[]

germencik olayı nedir? aydınlılar arasında neden espri konusu?

15 tane Aydınlı erkeğin arasındayım ( ben de erkegim) millet her lafı germenciğe bağlıyor kahkaha ile gülüyor. Ne iş lan? Alkollü bir ortam, mekan full erkek ve kafalar bir tirilyor bu arada. Son kez soruyorum. Ne iş?




 
germencik deve güreşinde birisi kalp krizi geçirdi öldü o değildir heralde?
Bu pazar deve güreşinin piri oldu Selçuk da. san tüyo: Çılgın Efe gelmemiş hadi yine ortam size kaldı :)
Bu sene de Aydın develeri tek kaldı, sizi pek iplemiyolar galiba.
Arkadaşlar sabah 9 da rakı masası kurmuşda germencikliler 11 den önce içmeyiz demişler ( bu yalan, onlar içerek geliyor :) )
Bu sene hep Celep deve gelmiş, hep berabere hep beraber eseneye görelim sizi felan.. böyle şeyler
:)
Dayak yersen karışmam :P
  • Ruprect  (21.01.15 21:28:23) 
germencik aydında cingenenin cok oldugu bir ilcedir. bu cingenelerin bir kismi da çengilik ve seks isciligi yaparlar.


  • jaygatsby  (21.01.15 21:32:58) 
Hmm. Yani izmirde tepecik deyince gülmek gibi yani. Anladım şimdi.


  • ground  (21.01.15 21:34:33 ~ 21:34:55) 
Evet, Germencik'te özellikle Aydın İzmir otobanının Germencik yakınındaki dinlenmöe tesisinde bu tarz olaylar çok yaşanır. Saçlarını sarıya boyatmış, esmer ablalar ile kamyoncular arasında alışveriş olur


  • bisi sorcam  (22.01.15 08:16:50 ~ 14:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.