[]

Takıntılar ve Kötü His

selamlar. bir ardaşımın birtakım takıntıları var. çözüm arıyor. ben de bir de burada paylaşalım dedim. onun ağzından yazıyorum:

eksiden kötü bir şey olacağı hissine kapılırdım ve bu kötü hissin geçmesi için bir yere, bir nesneye üflerdim. sanki o kötü şeyden bu sayede kurtuluyordum. ama sonra o kötü hissi atmak için yaptığım üflemeler sonucunda, kötülüğün üflediğim nesnelere geçtiğini fark ettim. ya da ben öyle düşünüyordum. mesela üflediğim bir bardaktan su içmeye çalışınca başım dönüyordu, 3'ü 1 arada'ya üflediğimde onu içen arkadaş hasta oluyordu vesaire.

tesadüf deyip geçeyim diyorum olmuyor çünkü bu o kadar çok oldu ki artık sıkıldım. her an etrafıma zarar saçıyormuşum gibi hissediyorum. elim hiçbir işe gitmiyor.

evet arkadaşımın problemi bu. bu garip takıntılarla ilgili ne yapmak gerekir?

teşekkürler.

 
psikiyatriste gitsin. normal değil. ya da zeka geriliği var, ancak bir çocuğun düşünebileceği kadar saçma şeyler bunlar.


  • fleur du mal  (21.01.15 21:10:50) 
Teşhis koymak haddime değil, en fazla bir hikaye anlatabilirim. Bizim bir komşumuz parmğı kirlendiğinde elini yıkardı; eli koluna bağlı diye kolunu yıkardı. Kolu vücuduna değdiği için vücudunu, vücudu giysilere değdiği için giysileri yıkardı. En son yeri yıkadığında süreç biterdi. OKB teşhisi kondu kendine ve bir süre tedavi gördü. Şu an iyi durumda. Bunların hepsi bir el-kol yıkama ile başladı ve zamanla o ritüelin yetmediğini düşündüğünde yavaşça ilerledi. Eğer zamanında profesyonel yardım almasaydı, şu anda daha da ilerlemiş olabilirdi.


  • aychovsky  (21.01.15 21:24:51) 
düşüncelerini olumluya çevirmeye çalışsın. reiki'ciler mesela dokunarak şifa iletiyorlarmış, o da boş durmasın kabiliyetini faydalı bir şeyde kullansın.
ya da psikiyatrist tabii.

  • firez  (21.01.15 22:07:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.