[]

Benzin Türleri

Şimdi ben ilk kez araba alacam da. Benzinlerin türleri var. Kurşunsuz, full force vs.. Bunların fark ne oluyor? Hangisini tercih etmeliyim?




 
motorin için konuşmam gerekirse, benim 98 model transporter için eurodizel önermiyorlardı. kırsal motorin şeediyorduk. euro vuruntu yapıyordu falan.


  • namus ninjası  (21.01.15 20:31:54) 
Benzinli aracin varsa kursunsuz al. Daha cevreci oldugunu iddia eden dagiticilar icat cikarip isim uyduruyor. Yok aracin performansi artarmis yok cevreciymis vs normal bildigin siradan kursunsuzu al detaya luzum yok


  • photo85  (21.01.15 20:36:18) 
alacağınız aracın kullanım klavuzunda hangi tip yakıtın önerildiği yazar. Onun dışında söylenen herşey de boştur. Takılırsanız alacağınız aracın servisini arayın söylesinler hangi yakıt olacağını.


  • Ruprect  (21.01.15 20:44:44) 
Golf 1.6 FSİ. Benzinli, otomatik.


  • Efiloğlu  (21.01.15 20:46:10) 
Hocam Kurşunsuz 95 Oktan alacaksınız, Shell, BP, Opet, Petrolofisi falan çok bi fark yok. Ben önceki arabamda öyle şettirdim sıkıntı olmadı. Güvendiğiniz, bol sirkülasyonlu bir istasyon belirleyin sürekli oradan alın.


  • Ruprect  (21.01.15 20:54:25) 
full force vs dediğiniz çeşitli markalardaki yakıt ya da yağ isimleri. Sizin alacağınız aracı ne için ve nasıl kullanacağınızı belirlemeniz lazım. Yakıt türü olarak dizel ya da benzin seçenekleri sizin için şu anda yeterli zaten. Eğer evden işe - işten eve, arada hafta sonları da binerim modelinde bir araçsa hoş bir benzinli araç işinizi görür. Yok ticari olarak aktif kullanılacak bir araçsa, hem tüketim hem de paha açısından dizel araç almak uygundur. Mevcutta da benzin şu anda neredeyse her yerde sadece 95 oktan. Dizel de yuro ve normal dizel diye geçiyor. Ciddi bir farkları olduğu da söylenemez.


  • comedian  (21.01.15 21:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.