[]

Kısa bir otobüs sahnesi anlatacağım

Abi bir kız var; kendisi platoniğimdir. Okulda sürekli karşılaşıyoruz. Kütüphanede görüyorum; ama her insanın göz göze gelme durumu dışında farklı bir şey gelişmedi. Bana özel bakma falan hiçbir şey yok. eminim.

geçen gün arkadaşımla otobüse bindim. koridorun 2 tarafındaki koltuklar boş, arkadaşım birine oturdu ben de bir baktım ki yanda benimki var. Oturabilir miyim dedim, sevimsiz ve sert bir bakış attı. isteksizce evet dedi. ben hiç konuşmadım durakta indim gittim sonra.

neyse sorum sadece şu; anlattıklarımdan benim bu kıza yürümemin kesin olmusuz sonuçlanacağını söyleyebilir miyiz? Yoksa data yetersiz mi?

 
Otobüste boş olan yer için neden izin istediniz ki biraz garip geldi bana da kız da o yüzden öyle bakmıştır.


  • kucukarabalikk  (21.01.15 18:50:21) 
Ben senin yerinde olsam teklif etmeye cesaret edemezdim kank. Ama gurur yapmayacaksan konuş gitsin, sonunda ölüm yok.


  • mountaincat  (21.01.15 18:53:45) 
Kucukarabalik artı bir. Otobüste bos koltuk yani ne alaka oturabilir mıyım demek. Ama kizin orda neden sert davrandığını anlamadım. Gereksiz olmuş. Bence sen bakismaya devam et. Bu gibi durumlarda hep ne kaybedersin ki diyorum ben. Doğru Zamanı kolla ve bi hamle yap yani.


  • elorelia  (21.01.15 18:54:59) 
Kucukarabalikk +1
Nasil sonuclanacagi sana bagli.

  • sckxyss  (21.01.15 18:56:37) 
git al kızı


  • empty bottle  (21.01.15 19:02:34) 
Yav neden sordum acikcasi ben de bilmiyorum.


  • things  (21.01.15 19:05:35) 
Bence çok güzel yaptın aslında. Ortak bir arkadaşın falan yoksa tanışıp hoşlandığını belli etmek pek de kolay değil normalde. Halbuki sen şu an resmi olarak kızdan ilgilendiğini açık ettin. Bundan sonra gördüğünde bakış at, selam almaya çalış. Karşılık olursa yürürsün, olmazsa yapacak bişey yok.


  • long live rock n roll  (21.01.15 19:16:34) 
arkadaş olmaya çalış, yanaşmıyorsa boşuna uğraşma sonra sende takıntıya dönüşmesin. zamanına yazık olur.


  • copy paste  (21.01.15 20:51:22) 
Emek israfı.


  • arnold schwarzeneger  (22.01.15 08:54:11) 
boşver, sil gönlünden, at gitsin.


  • [silinmiş]  (22.01.15 09:14:22) 
efendi adam olma, piç adam ol git ve konuş.


  • adsiz bmp  (22.01.15 09:15:49) 
long live rock n roll +1

şimdi burada platoniğin ile ilgili başka bir hikaye anlatsaydın herkes sana belli et diyecekti. sen direk belli etmişsin. kızın o tepkiyi vermesi de bence direkt bir mesaj değil. o yüzden sen tanışmanın bir yolunu bulmaya çalış. ama sakın tanışmadan gidip açılayım deme. o zaman kesin olarak reddedilirsin.
  • himmet dayi  (22.01.15 15:21:21) 
içinde kalacağına elinde patlasın. git konuş


  • accorbite  (23.01.15 21:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.