[]

türkiye'nin saç ekme konusundaki başarısının sırrı nedir?

nedir yahu bu olay? ciddi ciddi bu konuda gelişmiş bir ülkeyiz sanırım değil mi? son dönemlerde hangi konularda başarılıyız diye düşündüğümde bu başarımızı cımbızla çıkardım ve gündeme getirmek istedim arkadaşlar.




 
böyle bir başarı olduğunu nereden çıkardın?


  • sutlu nescafe  (21.01.15 16:59:44) 
bence başarı her aynı ama fiyat türkiye'de düşük. birde fiyatı düşük olunca daha çokkişi yaptırdı saç ekimi yapan yerlerde daha fazla tecrübe kazandı.


  • kuzey li  (21.01.15 17:00:30) 
Saç ekiminde Türkiye'nin tercih edilmesindeki ana unsur gelişmişlikten ziyade diğer ülkelere göre ucuz olmasıdır herhalde. Yoksa konu gelişmişlik olsa 1. dünya ülkeleri her şartta elimize verir zaten, biz de onların geliştirdiği teknolojiyi kullanıyoruz en nihayetinde.


  • angelus  (21.01.15 17:01:18) 
@sutlu nescafe, her gün taksim-osmanbey taraflarında gördüğüm turistlerin büyük bir yüzdesi saç ektirmiş vaziyette dolaşıyor. özellikle onun için gelmiş gibi bir halleri de var.
şimdi böyle bir şey de gördüm: www.yeniasya.com.tr
tabii far görmüş tavşan edasıyla bakan adamımızın para kazandığı bir sektör olması dolayısıyla söyledikleri pek geçerli bir referans değil.

ama evet, ucuzluk sanırım en büyük etken.
  • soso  (21.01.15 17:04:27) 
Valla doğru, Şişli - Pangaltı - Taksim üçgeninde saç ektirmemiş Arap erkek görmek imkansız gibi. Fiyattan herhalde.


  • whoosie  (21.01.15 17:04:30) 
ucuz diye tercih ediliyor turistler tarafından. uydu kanallarında reklam dolu. saçınızı ekelim, ücretsiz transfer, konaklama... cazip geliyor heralde.


  • sutlu nescafe  (21.01.15 17:16:02) 
arap kültüründe saç çok mühim bişi herhalde --bizim doğu filan gibin-- adamlar hakketen sırf bunun için geliyor. e riyad kaç saat, zaten alışverişe filan geliyorlardı bu da artısı oldu. paket tur operasyon+gezi+alışveriş yapıp gidiyorlar.
başarılı mıyız: türkiye estetik operasyonların çoğunda başarılı ve terübeli cerrahlarımız iyi, üstelik ucuz da.

  • niye ama  (21.01.15 17:23:13) 
Kellik oranı diğer ülkelere göre fazla olunca ister istemez başarı geliyor.


  • dalessandro  (21.01.15 17:38:27) 
keller çok, pratik yapıp tecrübe kazanan doktor çok.


  • Neill  (21.01.15 17:51:33) 
evet böyle bir başarı cidden var. italya'ya gelip giderken kafası kırmızı noktalı amcalara çok denk geliyorum, genelde ucuz olduğu için geliyorlarmış, ''vize de yok bir de istanbul'u gezmiş olduk'' diyenler oluyor(malum sadece saç ekimi değil onlar için ucuz olan), hatta ''x doktoru duydum çok başarılı, sadece onun için geldim'' diyen bile oldu.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (21.01.15 19:36:30) 
istanbulda kaldığım birçok f/p otelinde çok fazla sayıda saç ektiren erkek ve estetik yaptıran kadın vardı.
sürekli sargılı yaralı bereli insanla asansöre binmekten kendimi hastanede hissettim.
O saç ekim ve estetik hastaneleri otellerle anlaşma yapıyor. Herşey dahil, hatta uçak bile, paket tedavi. Güzel iş fikri ve başarısı...
  • Ruprect  (21.01.15 20:03:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.