[]

bisiklet yoldaşlığı

canım duyurucular. şu linkteki bisiklet üstünde yazan fiyatı sizce hak ediyor mu? eğer etmiyor derseniz lütfen alternatifler üzerine marka ve model soyleyin olur mu?
tesekkurler sımdıden.

www.aktifpedal.com

 
üstünde yazan fiyat göremedim? Sadece mağazada satış yazıyor.


  • gochebe  (20.01.15 23:38:15 ~ 23:38:36) 
sağ üstte:) 840 euro:)


  • hede hodo  (20.01.15 23:39:17) 
hak ediyor muhakkak, specialized iyi bisikletler üreten bir marka. Burada önemli olan sizin bisiklet kullanım durumunuz. Yani öneri yapabilmemiz için sizin bisiklet kullanım seviyenizi bilmemiz gerekir diye düşünüyorum.


  • gochebe  (20.01.15 23:44:53) 
lise sonuna kadar bisiklet süren birisiyim. sozluk uzerinde vs birkaç kişi ile konuştuğumda; yol bisikletine alışmak biraz zaman alabilir ama sonrasında çok büyük tatlar alırsın gibi yorumları oldu. ben de cok sacmalamayacağımı dusunuyorum aslında, bu yuzden yol bisikletinde karar kıldım.
sizin aksi bir yorumunuz/görüşünüz/öneriniz var mı?

  • hede hodo  (20.01.15 23:48:48) 
mesajlaşma gibi oldu biraz, uzun süre sonra ilk bisikletiniz olacaksa, bence bu kadar para vermeyin. yol+şehir hibrid bisikletleri alabilirsiniz. Sedona 310-320 modellerine bakabilirsiniz, kadrosu merida tarafından üretiliyor Sedona'nın iyi bisiklettir. Yine Benzer şekilde Merida'nın da modellerine bakabilirsiniz, fiyat olarak Sedona'dan 1 tık yukarıdadır. Önce bir yeniden pedal çevirmeye başlayın, potansiyelinizi ne kadar gerçekleştirebildiğinizi görün, sonra daha profesyonel modellere bakabilirsiniz bence. saygılar


  • gochebe  (20.01.15 23:54:06) 
kafası cok karışık kişiler var bisiklet uzerine. iyi oldu mesajlasma gibi olduğu. önerilerinizi dikkate alacağım, tesekkurler..


  • hede hodo  (20.01.15 23:58:26) 
Bir kac ay once aktifpedaldan specialized sirrus comp aldim 3000 liraya. Ilk bisikletim.

Almadan once cok arastirdim ama istanbulda deltabisiklet bikeandoutdoor kackar bisiklet giant magazasi velespit vs dolastim tek tek bisikletleri denedim saticilarla gorustum vs ve specializedda karar kildim. Dedim omurluk birsey aliyorum butcem 2000 lira olmasina ragmen 1000 de kredi kartindan odeyip aldim.

Tavsiyem istanbulda bir gununuzu bisiklete ayirin ve buyuk magazalari gezin oradaki saticilarla falan konusun bizzat deneyerek alin.
  • halitkin  (21.01.15 01:47:45) 
Selamlar,
specialized dünya çapında kendini ispatlamış bir markadır. garanti servis v.s hizmetleri iyidir, ayrıca bisikleti ilerde elden çıkarmak istediğinizde bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. alternatif olarak focus culebro sl 4 modeline de bakabilirsin, vites donanımı sora, yani linkini verdiğinizin bisikletteki donanımın üst modelidir.
başlangıç seviyesi için uygun bir bisiklet bence. yeterli performansa sahip değilseniz başlarda biraz zorlayacaktır fakat kullandıkça bu durum geçecek.
şehirde yani asfaltta kullanılacaksa alınması gereken bisiklet kesinlikle yol bisikletidir ayrıca.
  • celik comak  (21.01.15 07:23:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.