[]

polonyadan istanbula otobüs var mı? o.0

o kadar kötü bir tarihte polonyaya gidiyorum ki dönüş günümde arkadaşımın düğünü var. ucak saatleri aktarmalılar da bile tutmuyor. o derece felaket.

soru 1: Bulgaristan gibi Polonya'ya da otobüs yok mudur?

soru 2: nikah şahidi olununca nikah günü aldıklarında mı şahit adını veriyorlar? yoksa daha sonra mı?

 
nikahtan hemen önce alıyorlar.


  • galadnikov  (20.01.15 16:38:31) 
metro turizm hollandaya kadar gidiyosa polonyaya da gidiyodur kesin. olmadı budapeştede falan inip başka bi otobüse binersin.


  • merkezefendi  (20.01.15 16:42:18) 
polonyadan otobusle berline gec, oradan uc en temizi. Berlin yada leipzig den cok rahat ucak bulursun bence eger bu aksam degil ise.


  • emrahday  (20.01.15 16:47:38) 
zenc'cim, aktarmalı olmasa bile sen kendin aktarma yarat. Polonya'dan mesela Berlin, Munih, Budapeşte, Viyana ya da Prag'a kendi imkanlarınla geç ve ordan uçağa bin. yine saatler tutmuyorsa, tutan herhangi başka bir avrupa ülkesine rynair ya da easyjet ile geçip ordaki uçağa bin.
otobüs çekilir mi o kadar yok ya. :/

  • vejeteryanvampir  (20.01.15 16:49:48 ~ 16:50:17) 
wizzair e bak bi de. istanbul budapeste arası uçuyo. budapeste gidip otobüse de binebilirsin saatler uyuyosa


  • merkezefendi  (20.01.15 16:51:30) 
Suraya bir bak:
eurolines.com

Galiba istanbul'a kadar yok ama belki yakinlara gelirsin :)

bir de blablacar.com diye bir olay var.
Car pooling sitesi. Oraya bak mutlaka. Belki otobusten ucuza bile bulabilirsin.
  • perkele  (20.01.15 17:23:37) 
Polonya'ya otobüs var, ama haftanın belirli günlerinde.


  • piotr  (21.01.15 08:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.