[]

galatasaray marşı - şarkısı

yahu 3-4 sene önce, hatta bu fener'in bizi telekom'da 1-2 yendiği maç bile olabilir, maçtan önce bi şarkı gibi bir şey yazılmıştı, hatta twitter'da hashtag olarak da yayılmıştı maç öncesinde bunu hatırlayan veya bilen var mıdır acaba? nevizade de bir barda çekilmiş videosu vardı da hep bir ağızdan bu şarkı söyleniyordu taraftarlarca ama tek kelime hatırlamıyorum, nasıl yapsak?

çok saçma anlattım biliyorum ama bir türlü olayı toparlayamadım :)


 
çıldırın olabilir mi?


  • emfuzi  (20.01.15 00:15:07) 
yok yahu öyle bilindik bir şey değildi.


  • bosver nicki  (20.01.15 00:19:56) 
çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın.

bunu diyosun galiba

www.youtube.com
  • akatreil  (20.01.15 00:28:48 ~ 00:29:53) 
maalesef bu da değil. daha aydınlık bir bardı ve sözlerde direkt fenere gönderme vardı.


  • bosver nicki  (20.01.15 00:35:36) 
son yıllarda 2 tane beste var o zaman bunla ilgili. ya "fener ağlama" yada sevgililer gününde sevgilini s...yim şeklinde olan bayağı ağır küfürlü bi beste. bu ikisinde toplu söylenip fenere gönderme var. başka hatırlamıyorum.


  • akatreil  (20.01.15 00:40:35) 
hah, buldum yemin ederim, üzerimden yük kalktı :)

www.youtube.com
  • bosver nicki  (20.01.15 00:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.