[]

hatun kişilere bir soru soralım

size kötü ya da kaba davranan erkekler aslında daha mı hoşunuza gidiyor?
elde etmek ya da ezilmek vs ne bileyim ya da yönetilmek hoşunuza gidiyor mu?
soruyu anladınız işte.
burada ego yapmaya gerek yok yani insan bu işte.

 
evet. kadın onu koruyacak yanında güvende hissedeceği, güçlü (heybetli), çok güçlü (paralı), zeki, hakim, kendisini çekip çevirecek erkek ister.

bu kötü davranması anlamına gelmez. o sözcük yanlış olmuş. ''sert, ortanın biraz üstü maço, kıskanç davranan erkek'' daha doğru
  • Fayfa  (19.01.15 23:12:27 ~ 23:12:42) 
Bu biraz icgudusel bir olay, kadinlardan bu konuda tutarli cevap beklememelisin bence.


  • delifaruk  (19.01.15 23:13:50) 
hayır gitmiyor hatta arkadaş olarak dahi hayatımda tutmuyorum.


  • kuzey li  (19.01.15 23:16:15 ~ 23:30:09) 
yatakta belki olabilir arada ama surekli olmaz sanirim (erkegim ;) )


  • kamyonsans  (19.01.15 23:23:50) 
Hayır hoşuma gitmiyor, hoşuna giden kadınları da anlamıyorum. Kibar, düşünceli, zeki, karşısındakine güvenen ve saygı gösteren erkek ilgimi çeker.


  • pike  (19.01.15 23:26:24) 
@trumanshow, hemen tanışabiliriz :P


  • mrvengeance  (19.01.15 23:26:32) 
egoistlik (normal ruh halleri icin) cekici degildir. ukala olmayi hak ediyorsa insan, o zaman cekici bile olabilir ama bi bok olmadigi halde kendini mukemmel sanan tipler var ya, yazik onlara. evlerden irak.


  • in vino veritas  (19.01.15 23:46:49) 
kaba davranan insan bana itici geliyor.ama umursamaz ve gizemli davranıyorsa onu elde etmeye çalışmak zevkli hale geliyor o kaçsın sen kovala durumu.


  • çılgındünya  (20.01.15 00:08:50) 
Bu dönem dönem değişir.bu tarz tavırlardan hoşlanan insanın mazoşizm-sadizm dengesi bozuk olabilir.bu yapılar hepimizde mevcut. denge bozulduğunda ya da cocukluktan bozuk ise, bi kadın veya erkeğin karşı cins tarafında n greveği hakaret,kavga,ezilme,aşırı kıskançlık hatta şiddet hoşuna gidebilir içten içe,haz alabilir. ama bu durum zamanla kişinin bireyselliğinden yer bağımlılığa kadar götürür.
hayat şartları veya tecrübelerle birlikte ya da paikoterapi görüşmesiyle bu durum değiştirilelir.fantezi ve aşağışanma dünyasında kaybolmada ,farklı yollar üzerinden haz alabileceğinizi keşfedebilirsiniz.
ben yaptım,oldu.no more mazoşizm,no more sadizm. her şeyden azar azar...
  • gadlemler  (20.01.15 01:37:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.