[]

masaüstünden mobile geçmek istiyorum ama...

şimdi elimde şu pc var, ilk sorum sizce bu ne kadar eder? :

i7 4820k @ 3.7 Ghz
32 GB DDR3
3 GB GTX 780 Ti
256 GB SSD + 1 TB HDD
Sabertooth X79
güzel bir kasa, sıvı soğutucu ıvır zıvır...


tahmin edersiniz ki oynayamadığım oyun yok, geçen Mayıs ayında baya para bayılıp toplamıştım. NVidia sağolsun zırt pırt yeni seri çıkarsa da 780 Ti'ın da henüz çalıştıramadığı oyun görmedim.

lakin ben Asus'un ROG serisine kafayı takmış gibiyim. çok karizma laptop'lar. tek sorun 9xx serisi TR'de yok, ama gelir herhalde. yavaş yavaş 5.nesil işlemciler de geliyor, ama ROG'da şimdilik bu seri işlemciler yok.

ben bu masaüstünü satıp diyorum ki ROG alsam nasıl olur? attan inip eşeğe binmiş gibi olur muyum? her gün işe 5 kilo taşımak kesin zor gelir ama derli toplu tek bir bilgisayarda dosyalar falan da senkronize derdi kalkar ortadan.

aranızda sadece laptop kullanıp masaüstüyle işi olmayan var mı? biraz oyuncu olacak ama...günlük işler için değil de ciddi ciddi her iş için laptop gibin...render'ı da, multimedyayı da, oyunu da, photoshop'u da laptoptan yapıp memnun olan birileri...

yoksa 4k laptopları mı beklemeli?

 
valla ben en kısa zamanda laptopu satıp masaüstüne geçeceğim. masaüstü candır. her şeyi yaparsın ve parçaları çok nadir bozulur. ama bir laptop un ömrü 3-4 seneyi geçmez. bence masaüstünden vazgeçme. laptoplar yakın zamanda silinip gidecekler zaten tarih sahnesinden. ya minibook alacak insanlar ya da masaüstü. laptop kadar saçma bir bilgisayar türü yok.


  • hzben  (19.01.15 21:18:58) 
Sırf ekran kartı 2 bin tl değilmi yahu :)

Bunu niye bırakasınki
  • kilimanjaro  (19.01.15 21:38:43) 
aga cocukluk yapma. 3000-4000 belki 5000 lira harcayip toplamissin guzelim sistemi, zaten surekli oradan oraya bilgisayar da tasimazsin, usenirsin.

ayrica sene olmus 2015 en kotu internet saniyede mb indirir olmus, senkron dedigin nedir ki?
  • ugi the slayer  (19.01.15 21:56:00) 
ya işte taşınabilirlik falan...780 ti hâlâ o kadar ediyor mu ya :)

galiba bunu satmadan para biriktirsem daha mantıklı evet.

asus nasıl bir şey merak ediyorum açıkçası ya...ama işte ya meraktan ya meraktan :P
  • passion rules the game  (19.01.15 22:17:26) 
Şerefsiz evladıyım, küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.jpg

Bunun için ayrıca yanacaksın.
  • cetoxim  (19.01.15 22:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.