[]

Plague Inc. - Virüs (Normal mod)

Plague deliliğim tavan yapınca Steam'den alıp kurdum. Ancak sinir krizi geçirmek üzereyim. Telefondan oynadığım zamanlar normal modda defalarca virüsü geçmeme rağmen şimdi geçemiyorum. Çin'den başlatıyorum genelde. Hastalık belli bir yayılma evresine gelene dek belirtileri devolve ediyorum. Yayılmada da hava 1-2 ve su 1-2 sonra da ikisinin birleşimini alıyorum. Sağlıklı insan kalmayana dek ölümcül belirtileri başlatmıyorum. Dediğim gibi belli bir yayılmaya kadar mutasyonları da devolve ediyorum. Yayılma konusunda oldukça başarılı ve hızlı ilerliyor. Gel gelelim ilaç bulmaya başladıklarında kalan DNA'larımla ilaç direnci alıyor ve en son ölümcül belirtilerden de 1-2 tane alıyorum. Ama sonuç saatlerdir aynı. Ramak kala yok ediliyorum. Tabii mutasyon devolve etmekten DNA'lar ilerleyen aşamalarda az kalıyor. Haliyle ölümcül belirtilerde çok donanımlı olamadığımdan da çaremi buluyor olabilirler.

Ben sinir hastası olmadan sağlam bir taktik verin hayrına...


 
Yayılmayı daha hızlı yapmaya çalış bu şekilde fazla mutasyon geçirmeden yayılır virüsün kâra geçersin. Soğuk ve sıcağa dirençli olsun mesela virüs ve çin yerine türkiye'yi seç bence; hem cahillik fazla hem de avrupa ile arabistanın ortasında, uçak seyahati bol, 3 tarafı deniz. Grönland, rusya'nın en kuzeylerine virüs bulaştığında yayılım çok az olur keza ekvator ülkeleri için de durum aynı. İklim direnci önemli bu yüzden mümkünse level 3 olsun.

Ayrıca cure için engelleyici mutasyonlar var onları yapmayı ihmal etme.


Edit: bir de emin olmamamla birlikte virüsü nerde başlatırsan oradaki iklime kolay uyum sağlar. En azından temel biyoloji bunu der. Bu yüzden mesela virüsü ekvatorda bi yerde ya da rusyada başlatıp ona göre sıcak ve soğuk iklim direncinin bir tanesinden yırtabilirsin.
  • youshookmeallnightlong  (19.01.15 17:45:05 ~ 17:53:30) 
Yayılmayı hızlandırdım. Sıcak ve soğuk direncine daha fazla önem verince cidden fark ediyor. Yine Çin'den başladım. Mutasyonları en başta gelen 2 tanesi dışında devolve etmedim. Hatta Darwinist genini de ekledim başlamadan. Mutasyonlar işimi kolaylaştırdı bile. Mutasyon devolve etmeye puan harcamadığımdan, sağlıklı insan kalmayınca ilaç direnci ve hatta aşama aşama Abilites kısmındaki 3 kademeli mutasyona harcayınca hızlı şekilde bitirdim. Mutasyonlar bütün ölümcül semptomları açtı zaten. Teşekkürler. :) Sıra mantarda.


  • asyamaris  (19.01.15 18:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.