[]

caprice gold

beyler durum ciddi saka espiri yapmazsaniz sevinirim.

buradan alinan hisselerin hukuki yola filan da basvursak her hangi bir geri donus alabilir miyiz?

yoksa naparsak yapalim para gitmismidir ?

not: adamin ne mal oldugunu biliyorum alan ben degilim cahil ve cemaatci yada dinci olmayan bir yakinim kendisine yardimci olmak istiyorum.

 
bence sayın fadıl akgündüz beyefendi çok kaliteli bir insan. elbet birgün müminlerin hakkını ödeyecek. zaten paralel yapının oyunları olmasa şimdiye kadar kira ödemeleri de aksamayacak. neyse ki elimizde kapı gibi tapularımız var. otelimiz orada duruyor. elbet birgün güleceğiz. allah yar ve yardımcımız olsun. allah fadıl beyin ve bizim yanımızda olsun. amin. bir hakikat kalmasın alemde allahım nihan!!!


  • ludovico  (19.01.15 16:29:20) 
@ludovico

canim dostum bunlari bana soylemen aynaya soylemen gibi birsey. ayni goruse sahibiz. ben cozum yolu ariyorum. biliyor musun? hukuki bilgine gore nasil zararin kosesinden donebiliriz? aydinlatabilir misin ? aydinlat bizi ben kendisini sana getiricem sabaha kadar dalga gecip eglenebilirsin soz
  • seljax  (19.01.15 16:39:12) 
Galiba yok, yeni projesi varmış isterseniz bu projeye yatırdığınızı peşinat sayıp o projeden bir şeyler veriyorlar galiba, ha üstüne bir de borçlanıyor olmalısın.

Hani dalga geçiyoruz gibi geliyor olabilir ama, orada bildiğin her şey ortada hırsızlar kendini aklarken fadıl beye mi bir şey olacak.
Bir bardak su içebilir.

Bana göre senelik 15%'den fazla kazandıracağını iddia eden bir sisteme mesafeli yaklaşılmalı özellikle garanti demesi yaklaşılmaması gerektiğini gösteriyor bence.
  • atom karincanin torunu  (19.01.15 16:57:14) 
adamın hayatı vurgun yapıp kaybolmakla geçti hala serbest.Sizden önce birileri denemiştir kesin hukuk yolunu ama işe yaramamış gibi gözüküyor


  • amusan  (19.01.15 17:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.