[]

ygs-din kültürü

arkadaşlar,
bugün ygs'ye girmek için başvuru yaptım,
görevli bana zorunlu din dersi gördünüz mü dedi, evet dedim haliyle.
sonra neden sordunuz dedim 'din sorularını mı felsefe sorularını mı cevaplamak istersiniz' dedi ben de haliyle felsefe dedim.
sonrasında bilgi aldıgım başka biri bu olay ermeni, hristiyan ve museviler için geçerli siz din sorularını cevaplayacaksınız dedi.
ne yapacagımı şaşırdım bu ne saçmalıktır?

 
din dersi görenler din sorularını yanıtlayacak sanırım ygs'de. netten yapılan başvurularda diğer seçeneği de seçebiliyordun ama.


  • lionel andres  (19.01.15 12:16:00) 
Lisede din dersi gördüysen din çözeceksin. Bu kadar basit.


  • patiska  (19.01.15 12:18:13) 
online başvuruda görüp görmediğini soruyor sadece, cevaplamak istiyor musun diye bir seçenek yoktu...
e dersi gördüğüm de kayıtlarda belli olduğundan seçtim mecbur. her zamanki gibi saçma sapan dayatmalar...

  • ucan spagetticanavari  (19.01.15 12:21:43) 
hatırladığım kadarıyla 5 din 5 felsefe sorusu var. sırayla cevapları aynı şık olarak. sen iki dersin de sorularına bak cevaplar ortak şık olacağı için ikisinden de olan bilginle yaparsın zaten, benim zamanımda bizim yöntemimiz buydu en azından, şimdi soru tekniği değiştiyse bilemem.


  • cherokee rose  (19.01.15 12:39:32) 
şimdiye kadar herkes zorunlu din dersini aldı


  • mrthany  (19.01.15 12:52:09) 
din soruları muhtemelen daha kolaydır. boşver. saçmalık olmayan hiçbir şey yok.


  • freya  (19.01.15 13:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.