[]

kediler apartmana girmiyor

selam kediseverler
cok cok soguk bir yerden bildiriyorum. dun aksam disari cikarken kapida iki kediyle karsilastim. apartman kapisinin acildigini gorur gormez miyavlayip kosarak bana dogru geldiler. ben de iceri girsinler diye kapiyi acik tuttum bir muddet. kenara cekildim belki benden korkuyorlardir diye. kapi onune gelip paspasa tirnaklarini batirmaya basladilar. ben pisi pisi demek icin uzandigimda geri kactilar. cok vaktim olmadigi icin mecburen kapiyi birakip cikmam gerekti.

bugun yine ayni kedileri gordum. ta on metreden kosa kosa geldiler kuyruklarini havaya kaldirarak. yine girdim ben. kapiya kadar gelip yine ayni hareketi yaptilar ve iceri girmediler.

acaba bir seyden mi korkuyorlar?
kapi arasina paspasi koydum. belki benden korkuyorlardir, ben gidince girerler diye.
hava buz gibi sogukken neden kapiya kadar gelip iceri girmek yerine disaridaki paspasta tirmalanmaya basladilar ki acaba?

 
kuyruklarını havaya kaldırarak gelmeleri sana selam verdikleri anlamına geliyor. :) seni tanıyorlar yani.

paspasta tırnaklarını biliyorlardır, hoşlarına giden bir şey o.

dik dik gözlerinin içine bakma kedilerin, mesela burnlarına ya da iki gözlerinin arasına bakarak konuş, o zaman tedirgin olmazlar. sen içeriye sokmaya çalışma, üzerlerine doğru gitme, o zaman ne olduğunu anlamaz geri giderler. sakin sakin kendilerinin içeri girmeleri lazım. hiç girmeyebilirler de.

bir de tabi girdiler mi miyav miyav bağırıp, apartmanda yaşayanları rahatsız edip, kendinilerini kovdurup seni de milletle tartışmaya sokabilirler. :)
  • m e l t e m  (19.01.15 11:42:41) 
aynı şey bana da oldu. ilk defa normalde sevmek için yaklaştığım ve hep kaçan kedi apartman kapısının önünde bana sürtünmek için çıldırıyordu. çok üşümüştü.

birazcık sevdim ısıttım mama falan koydum sonra apartmanın içine aldım ama gece birileri çıkarmışlar tekrar. neyse ki 1 hafta önceki o hayvani soğukları atlattı hayvan.
  • calligrapher  (19.01.15 11:53:55) 
büyük ihtimalle daha önceden kovulmuşlardır veya güvenmiyorlardır içeriye.


  • innerbliss  (19.01.15 12:50:00) 
Alistirma hayvanlari iceriye derim, apartmana siciyolar isiyolar les gibin kokuyo, kedi evi yap bi tane 20 lira maliyeti ya var ya yok, apartmandakilerde laf etmez ona.

Not: kedili adam
  • selam  (19.01.15 15:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.