[]

PayPal para cekme iptali

Ben az once bir hiyarlik edip PayPal'dan cektigim paranin yatacagi Finansbank hesabini kapattim. Hesap isletim ucretini gorunce tepem atti ve aninda icindeki az miktar parayi diger hesabima aktararak bunu kapadim.

PayPal'in parayi yatiramadigindan dolayi cekme islemi iptal olacak. Fakat benim 26'sina kadar bu paraya ihtiyacim var, okul ucretini yatiracagim.

PayPal, "para cekme ismemini iptal edemezsiniz" gibinden bir uyari koymus. Ne yapmam gerekiyor simdi? Hesabim Finansbank'taydi. Acaba arayip soylesem derdimi terkar hesabi aktif ederler mi yoksa sonsuza kadar o hesap numarasi ve hesap uctu mu?

 
o hesap no, güm. paypal paranın karşıladığı hesabı bulamayınca paypala geri döner tekrar işlem yaparsın.

ve atalar dedi ki, öfkeyle kalkan-sazan-barbun ahahaha
  • mrvengeance  (19.01.15 02:14:34) 
Geti iade olacagini biliyorum hatta bu bana 15 liraya da patlayacak. Ancak problem su ki: benim 5 is gunum var hadi pazartesiyi de say 6 is gunu. 6 gun icinde bu paranin hesabima yatmasi lazim ki okul parasini odeyebileyim.

Hesap no artik gecersizse bankayi aramakta bir fayda yok. O zaman direk PayPal ile iletisim kurup iptal edemiyorlarsa bile direk iade etsinler bari. Ben de diger hesaba cekeyim.

Gercekten de ofkeyle kalkip zararla oturdum :/
  • ertanunver  (19.01.15 02:24:36 ~ 02:25:10) 
paypal.com.tr'de bir iletişim numarası var 7/24 olmalı, bi arayıp görüşün olumluysa dediğiniz şekilde olur olumsuz ise idareden borç falan buluverin artık


  • mrvengeance  (19.01.15 02:27:10) 
Telefon numaralari is saatlerinde aktif. O yuzden sabah arayacagim.


  • ertanunver  (19.01.15 02:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.