Giriş
(2)

Adana-Antakya Otobus

joamon
Merhabalar,Sabah 9 civari Adana'da olacağım. Antakya'ya otobüs sık kalkar mı? Ya da alternatifi var mıdır?
Merhabalar,

Sabah 9 civari Adana'da olacağım. Antakya'ya otobüs sık kalkar mı? Ya da alternatifi var mıdır?
0
joamon
(12.08.09)
Adana otogarından Antakyaya gitmek için en çok yarım saat beklersin. Antalya'dan gelen olson, konya'dan ya da (en çok) İstanbul Ankaradan gelen olsun sıkıntı olmaz..
0
girisimci ruh
(12.08.09)
en geç bi saat içinde bulursun bişey. has otobüsleri de gider. tren de olur. cok kolaydır 2-3 saat sürer ne sekilde olursa olsun yolculuk.
0
anconia
(12.08.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.