[]

Motosiklet parçaları hızlı satar mı? Ya da Almanya'dan ne getirsem?

Malumunuz maaş yetmiyor. Bu aralar hele çok sıkışığız. Yalan yok 1800 lira maaş alıyorum. Düşünüyorum taşınıyorum Bir ek iş yapmadan olmayacak. Günübirlik ucu ucuna yaşıyoruz. Yarın öbür gün çocuk olursa sıçtık.

Eşimin abisi (kayınçom) Almanya'da çalışıyor. Senede 1-2 defa geliyor Türkiye'ye. Ama getirisi yüksek bir iş olursa daha sık gelebilirim dedi. Onunla beraber iş yapsak birşeyler getirse ben de satışa koysam. Telefon işi sıkıntılı çünkü pasaport kaydı meselesi var. Motosiklet parçası dedi ama satışı hızlı mıdır? Ya da başka aklınıza ne gelirse. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

 
Motosiklet parçası olarak bilmiyorum fakat motosiklet aksesuarı ve motosiklet giyimi olabilir. Gerci bu konuda çalışan birçok site vb. Açılıyor ama yine de hızlı büyüyen bir sektör. Kolay gelsin..


  • ihb  (18.01.15 21:26:27) 
gayet satar bir motorcu (motorcu yazınca bi acayip göründü gözüme) olarak bunu diyebilirim


  • mirty  (18.01.15 21:48:08) 
usb bellek..microsd kart, ssd disk,rambellek.
hafif ama pahada ağır.

  • anonymice  (18.01.15 21:52:28 ~ 21:52:54) 
İçki'nin getirisi çok fazla değil. Fakat kayınço diyor ki 1000 euro'ya aslan gibi mostosikletler alınıyor. parçalayıp getirebilirim ama hemen satabilecek misin diyor.


  • yine de şahlanıyor  (18.01.15 21:53:33) 
usb hard disk olabilir. fiyat araştırması yapayım. güzel fikir.


  • yine de şahlanıyor  (18.01.15 21:54:56) 
Yav hazır başlığı açmışken biraz dert yanayım. 1800 maaşım var. 700 lira kira veriyorum. Elektrik, su, doğalgaz, cep telefonları, internet, taksitler, kredi kartı, şu bu derken 5 kuruş kalmıyor elimize. Hanım part time çalışıyor eline geçen para az ama o olmasa yandık. Şirketten yatan yemek kartıyla eskiden iki alışveriş arabası dolduruyorduk artık bir tane bile dolmuyor anasını satayım. Ufak ufak herşeye zam geçirmişler.

Benim maaş yine iyi. Bu asgari ücretliler ne yiyip içiyor allahaşkına. Rahat yaşayamayacak mıyız biz ya? İlle de hırsızlık ya da illegal yollara mı bulaşalım yani anlayamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • yine de şahlanıyor  (18.01.15 22:00:53) 
yine de şahlanıyor@,

Hocam beterin beteri var, haline sukret dostum : www.youtube.com

Demem odur ki,işsizler napsın sen 1800 maaş ile geçinemiyorken?
  • anonymice  (18.01.15 22:39:40) 
Motoru parcalayip getirse bile burada toplayinca trafige cikamaz. Ruhsat cikarmak sikintili. 1 motoru parcalayinca da butun parcalarini satmak lazim. Her parcanin alicisi cikmasi da sikinti. Soyle olabilir, motosiklet tamircileri falan tekil parca siparis eder,atiyorum fren diski, far, krank mili gibi, onlari toplayip getirir ama siparis cok olmasi lazim. Bana en mantikli gelen yontem burada pahali orada ucuz ne varsa onlari topluca getirip sahibinden gibi bi kanalla satmak. Genel kullaniciya hitap etmesi de onemli.


  • icim urperiyor  (18.01.15 22:40:37) 
www.eksiduyuru.com

Bu duyuruda anlattigim orjinal adidas ürünleri getir. N11 gibi sitelerde sat.
3 katı fiyat farkı var.
  • corneillus  (18.01.15 22:45:30) 
corneillus: adidas lara baktım sadece indirimliler o fiyata. örneğin süperstar ayakkabı bizde daha ucuz. hatta aliexpress te çok daha ucuz.

içim ürperiyor: amaç motoru burada birleştirmek değil parça parça satmak ama dediğin gibi çok sipariş olması lazım ki adamın buraya geldiğine değsin.

örneğin ford ka araçlar türkiye de 9000 liradan başlıyor. abim diyor ki biz ford ka yı 300-400 euro gibi bir rakama alıyoruz. corsa ların eski 2000-2003 arası modelleri 700 euro.

ama araba satışı illegal e girer. ama oradan ucuza alıp orada sökülüp önemli parçaları türkiye de satılır. mühim olan piyasasını müşterisini bulmak. o da sıkıntılı. sanırım abimle bir iş yapamayacağız :(
  • yine de şahlanıyor  (18.01.15 23:43:30) 
abi şuna bakar mısınız allah aşkına :)

angebote.autoscout24.de
angebote.autoscout24.de
  • yine de şahlanıyor  (18.01.15 23:51:35) 
www.amazon.de'den 75 euro altı oyuncak (lego) ve bebek eşyası olabilir.

dolar uçmadan önce ben amerikadan lego getirip sahibinden üstünden satıyordum. incelemeye değer.
  • yimirta  (19.01.15 17:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.