[]

beloc tansiyon ilaci mi yoksa kalp mi

ya da ikisi birden mi?

bide önerebileceginiz şık bi ilac tasıma kutusu var mı. feminem olmasın ama.


 
betabloker. ikisi de.


  • fayfim  (18.01.15 14:43:01) 
Her gün kullanıyorum. Doktora göre ne faydası ne zararı olan bir kalp ilacı diyor. Sadece koruma amaçlı. Tansiyon hastalarına ve benim gibi kalp ameliyatı olanlara veriliyor. Kalp atışlarını yavaşlatıyor ben de fakat yine de doktorum içmek zorunda olduğumu söylüyor.

kullandığım kutunun aynısını bulamadım fakat şuna benziyor: www.wellpromo.com
  • teknikekip  (18.01.15 14:43:01) 
ne faydası ne zararı olan ilaç? beloc? ya doktoru yanlış anlamışsınız ya da doktor arkadaşın diplomayı asmasının vakti gelmiş.


  • fayfim  (18.01.15 14:49:29) 
Evet aynen ameliyatımdan önce aynen bu cümleyi kurmuştu. Kendisi kalp damar vakfı kurucularından bir prof. dr.


  • teknikekip  (18.01.15 14:51:28) 
diplomayı asma vakti gelmiş o zaman. tıbbi bilgisi çoook gerilerde kalmış bi arkadaş. gerçi ameliyattan önce falan diyorsanız cerrahtır o zaman. cerrahlar bilmez pek, normal.

yine de ben yanlış anladığınızı düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
  • fayfim  (18.01.15 14:52:49 ~ 14:55:58) 
Hergün 100 mg kullandığım ilaç.. kalp atışlarını yavaşlattığı için yüksek tansiyonda kullanılır. 26/17 olan tansiyonumu ace inhibitörü ile kombin yaparak 13/9 lar seviyesine çekebiliyorum..

Zararı yok..? Yüksek doz alındığı takdirde kalbi tamamen durdurma potansiyeli olan bir ilaç bu..
  • kill_them_all  (18.01.15 15:08:07) 
ben de kalp ritmimdeki düzensizlik nedeniyle kullanıyorum her gün. tansiyonum düşüktür normalde ama bir zararı olmuyor yine de.


  • vejeteryanvampir  (18.01.15 15:23:57) 
Zararı ve faydası yok diye benim durumumla bağlantılı bir yorum yapmış olabilir. Zira benim aort kapakçık sorunum vardı. plasebo etkisi için böyle söyleyecek hali yok sanırım.


  • teknikekip  (18.01.15 15:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.