[]

Motorsiklet kullanan herkesin garaji ya da otoparki mi var?

Nereye birakiyorsunuz motorsikletinizi? Evin altinda otopark yoksa, sitede de oturmuyorsaniz, en yakin otoparka mi birakiyorsunuz?




 
Benim karşı komşumun var. Binanın giriş merdivenlerinin kenarında bisiklet bağlamak için demirler var oraya bırakıyor. Ama o demirlere bağladığını görmedim hiç.
Kapalı otoparkı olmayan site.

  • battal gemalmaz  (17.01.15 19:26:50) 
yakınlarda deposu, kapalı alanı olan esnafa rica ediyorum.


  • istege bagli sigortasiz  (17.01.15 19:29:54) 
scooter kullaniyorum, sokaga birakiyorum. allaha emanet. kisin uzeri ortulu duruyor.


  • chavezding  (17.01.15 19:46:17) 
Binanın on kisminda çit gibi birşey var ona bağlıyor benim abim.


  • bokmuhendisi  (17.01.15 20:22:19) 
kasko yaptırıyorlar büyük hacimliler çünkü yeri geliyor en işlek avmlerin kapalı garajından, yeri geliyor sitenin kendi kapalı garajından çalınıyor dostum, ben şahsen evin önünde gidonu kitliyorum bırakıyorum muhit temiz diye (çukurambar/ankara) kızılayda arkadaşımda kalacağım zaman ise kalmamaya çalışıyorum o derece... (125cc başlangıç motoru benimki dandik bişi)


  • kilimanjaro  (17.01.15 20:44:46 ~ 20:45:13) 
biz zincirle evin 50 m yakınında bi yere bağlıyoruz. üzerine de kılıf iste.


  • exist is pretty  (17.01.15 20:56:00) 
Ankara'ya gidersem garaj var, Manisa daki ev site içerisinde, İzmirdeysem nereye denk gelirse bırakyorum


  • mirty  (17.01.15 23:44:22) 
Bizim sitede kapalı otoparkta motorsikletlere ayrılmış alan var. Buna rağmen bazı motorsiklet sahipleri evlerinin penceresinden mptorlarını görebilmek için otomobil park yerine koyuyor motorsikletlerini. Onların lastiklerini kesesim geliyor. (Sitede otomobil park yeri konusunda yer sıkıntısı varken motorsiklet yeri konusunda sıkıntı yok. Motorsiklet sahibi her insan pencereden göreyim diye otomobil yerine park edince otomobil sahipleri haliyle motorsiklet yerlerine park edemiyor)


  • hadi hadi  (17.01.15 23:48:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.