[]

team fortress 2'nin nesi güzel?

oynadım tamam güzel oynanabilirliği vs ama bir noktadan sonra bildiğin sıkıyor.. tower defence oynasan zaten 4 spy'la gelen takım var..public'te garip garip silahlı adamlar vs..böyle bir lig yok mu? yada başka ne tür şeyler var benim gözden kaçırdığım?

yeniyim tabi..1 hafta oldu olmadı oynayalı..


 
işte farklı sınıflar falan var her sınıfın görevi ayrı farklı taktikler geliştirilebiliyor ama bana biraz fazla casual geldiği için sarmadı.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.01.15 13:02:26) 
Sapka toplayabiliyorsunuz. Komik bir oyun.


  • common of demons  (17.01.15 13:23:02) 
bazen tek noktaya saldırı yapıldığında, acayip derecede curcuna çıkıyor, hatta o kadar çok komik ölüm oluyor ki kara delik gibi çekiyor milleti o noktaya. tabi bunun için karşı takımla anlaşmanız lazım. spy'lar da işin eğlencesi.


  • Huan8  (17.01.15 14:19:01) 
*şakalı, komikli. Şiddet/mizah oranı çok başarılı.
*çok hızlı, 15 yıl önce quake 3 oynayan adama çok uygun.
*karakterler dengeli ve iyi ayarlanmış.
*deli gibi ticaret dönse bile pay to win değil. Zengin olman daha efektif bir silaha sahip olmanı sağlamıyor.
*yetenekli adamla yeteneksizin farkı çok açık belli oluyor.
  • rygard  (17.01.15 15:34:08 ~ 15:35:04) 
oyun bir kere çok makara. o yüzden sıkma gibi bir şey olmuyor kesinlikle. karakterlerin yürüyüşlerine bile bakınca insana bi gülme geliyor.


  • disfori  (17.01.15 15:54:54) 
www.youtube.com bu oyundan sıkılıyor olamazsın ya.
bu ara oynamıyorum ama 400 saate yakın oynamışım, vaktim olsa tekrar yüklerim.

biraz daha zaman ver alıştıkça daha çok çekiyor içine.
  • xenophobe  (18.01.15 08:32:13) 
TF2, 2011 oncesi free to play olmadan once guzeldi. Oyuna benim gibi asik olan, 2000 saatin uzerinde oynamis kisiler, oyun f2p olduktan sonra butun itemlarini satip biraktilar oyunu.


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (18.01.15 08:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.