[]

şöyle bir kitap istesem, ne önerirdiniz?

okuduğumda bana ufaktan ufaktan bilgiler verecek, genel kültürümü arttıracak. mesela "dublörün dilemması"nı örnek vereyim. belli bir olay örgüsü vardı, okuyorduk ama kitap bittiğinde de bir sürü şeyler öğrenmiş oluyorduk. kolombiya kravatı, jamais vu bunlardan sadece iki tanesi.
ansiklopedik bilgi yerine, konusuna ve olayına göre anlık bilgiler yani.
"cahillikler kitabı" veya "entelektüelin kutsal kitabı" gibi olmasın. zaten ikincisine sahibim.

ama roman olmak zorunda da değil. yaptığımız hareketlerdeki, insan ilişkilerindeki tespitleri konu alan çalışmalar da olabilir. ego mastürbasyonu, stockholm sendromu, dunning-kruger sendromu gibi terimleri açıklayan şeyler de içerebilir.

 
alper canıgüz de m.menteş ile benzer tarz da yazar, oğullar ve rencide ruhlar iyidir mesela.


  • toujours pure  (16.01.15 22:16:28) 
Klişe olacak ama ilk aklıma gelen varolmanın dayanılmaz hafifliği tam aradığın tarzda.


  • IncredibleMau  (16.01.15 22:16:52) 
Ölüm pornosu


  • p girl  (16.01.15 22:17:10) 
Eduardo Galeano - Aynalar


  • monty python  (16.01.15 22:38:23) 
Mina Urgan, Bir Dinozorun Anıları ve Bir Dinozorun Gezileri


  • mutlusismankedi2015  (16.01.15 23:14:13) 
Chuck palahniuk kitapları


  • littlejack  (17.01.15 09:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.