[]

spanoulis neden nba'de tutunamadı?

bu kalitede bi oyuncunun nba'de yıllarca oynaması gerekmez miydi? buna diamantidis te dahil. hatta o hiç oynamadı bildiğim kadarıyla.




 
mirsad türkcan gibi komple bir adam tutunamamış hocam spanoulis e gelene kadar (:

oyun mentalitesi ve tarz farklılığı tamamen. nba'de oyun hızlı oynanır, boş olan oyuncu bulunup çabucak sayıya gidilir, yada biri sazı eline alıp götürür maçı. avrupa'da ise set çizilir, takım oyunu daha ön plandadır.

atletizm farkı da var tabii onu da unutmamak gerekir. keza harcanan efor da öyle. harika bir kondisyon gerekiyor nba için. öyle işte (:
  • toujours pure  (16.01.15 21:35:36 ~ 22:00:01) 
Kiyaslama yapmak istemiyorum ama jose calderon yillardir nba'de oynuyorsa -ki kendisini severim ama spa ile kiyaslamam- spanoulis'te oynamaliydi. Belki de az once bize attigi uclugun etkisinde kaldim :)


  • lionel andres  (16.01.15 21:46:04) 
jose calderon torpilli değilse benim nickimde toujours pure değil abi (: adamın tonla epicfail videosu var ya.

bide şöyle bir durum var spanoulis bence abartıldığı kadar iyi değil. abartıldığı kadar diyorum çünkü avrupada faal olan basketbolcular arasında en iyi gösteriyor çoğu kişi kendisini ama harbi abartı. yaşlandıkça tercihleri saçlamamaya başladı, lakin eli feci temiz orası ayrı. ama net teodosic ondan daha iyi.
  • toujours pure  (16.01.15 22:03:36 ~ 22:13:34) 
dur yeri geldi bari jose calderon'un en sevdiğim failini paylaşayım :D:D

www.youtube.com
  • toujours pure  (16.01.15 22:13:25) 
Calderon'a gicigim aslinda bakma. Sebebi de nba'e ilk gittigi zamanlarda toronto da surekli ilk 5 baslamasi ve ciddi sureler almasiydi. Kimin yerine? Will solomon. O zamanlar tapiyoduk tabi adama. Sirf solomon dan daha cok sure aliyor diye uyuzdum adama. Tabi solomon kayboldu gitti jose hala nba'de. Torpil de bi yere kadar. İyi oyuncu oldugu gercek simdi


  • lionel andres  (16.01.15 22:14:25) 
Ahahah. O kadar da acimasiz olma. Amare 'yle birebir kalmis. Savunmasi mumkun mu?


  • lionel andres  (16.01.15 22:16:49) 
mesele zaten aldığı sürede hocam. torpilli olmayan hiç bir adam o kadar süre alamaz samimi söylüyorum.

king solomon u hatırlatmayaydın iyiydi, ağlıyorum şimdi mutlu musun :'(
  • toujours pure  (16.01.15 22:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.